Dit project is afgerond
Project

Feest voor jonge mantelzorgers in Den Haag!

Geplaatst op 18 mei 2017, 13:39 uur

Op zaterdag 17 juni organiseert PATCHworkZ in samenwerking met 2BeCool een leuke middag voor jonge mantelzorgers en hun gezin.
De middag duurt van 13.00 tot 17.30 uur en deelname is helemaal gratis. 

Het belooft een onvergetelijke middag te worden voor 250 gezinnen in het Kyocera stadion. Het gaat om families, waar vader, moeder, een broertje of zusje, ziek is. Stichting PATCHworkZ richt zich vooral op de kinderen die, doordat er een zieke thuis is, jonge mantelzorgers zijn.

Met deze middag zorgen PATCHworkZ en 2BeCool ervoor dat de jonge mantelzorgers alle zorgen van thuis even kunnen vergeten en dat ze pret kunnen maken. Samen met het hele gezin. Er zijn verschillende coole activiteiten: er wordt een mega ooievaar gemaakt op de middenstip, verder zijn er diverse workshops, zijn de families creatief bezig, is er een stormbaan, paaltjes voetbal en een hele spannende quiz!

Vervoer
Vanuit Gouda, Bodegaven, Waddinxveen en Zoetermeer vertrekt een bus die jou en je gezin gratis naar het Kyocera stadion brengt en ook weer terugbrengt. Bij het Kyocera stadion is ook voldoende gratis parkeergelegenheid als je liever met eigen vervoer komt.

Zin in? Meld je aan! 
Stuur een e-mail naar info@2becool.nl met daarin de namen en leeftijden van de mensen die willen komen, je volledige adres, telefoonnummer en e-mailadres en eventuele bijzonderheden. Geef ook aan of je met onze bus mee gaat of met eigen vervoer.  Wij zorgen er dan voor dat je wordt aangemeld.

 

2becool is een onderdeel van Mantelzorgcentraal

Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Klaar
Illustration
 
Documenten
Deel dit: