Dit project is gestopt
Project
Gestopt

Collectieve wijkacties zonnepanelen (inloopbijeenkomst 26 juni)

Geplaatst op 11 juni 2017, 20:50 uur

Op maandagavond 26 juni organiseren de gemeente Gouda, de Energie Coöperatie Gouda, bewonersorganisatie/wijkteam Plaswijck en verschillende deskundige partijen een open informatiemarkt over zonnepanelen.

Er zijn vele deskunidge partijen, er zijn verschillende korte presentaties en bij de stands is alle informatie te krijgen.

Te zien zijn verschillende typen zonnepanelen, maar er is ook informatie over het huren van zonnepanelen. Er is uitgebreide voorlichting over zonnepanelen, omvormer(s), kabels en het montagesysteem, zo ook over service en onderhoudscontracten. En ze zijn allemaal te zien en te voelen.

Idereen kan een individueel advies op maat krijgen, inclusief gratis dakscan. Maar …. men kan ook inschrijven voor de collectieve wijkacties zonnepanelen. Dat kan per wijk, buurt en straat. Met een grote collectieve wijkacties om te beginnenin Bloemendaal, Plaswijck en Gouda Noord zorgen we als bewoners voor lagere aanschafkosten, meer groene energie en lagere energie-rekeningen.

Het is een doorlopende informatiemarkt, ieder kan komen wanneer het uitkomt tussen 19.30 uur en 21.30 uur. De datum is maandagavond 26 juni, de locatie zorgcentrum de Prinsenhof (bij de Burgemeester van Reenensingel / Calslaan). Adresgegevens: zorgcentrum de Prinsenhof, Anna van Meertenstraat 10, 2804 TL Gouda. Tijdens de informatiemarkt zijn consumpties verkrijgbaar.

Graag tot ziens!

 

thema 
duurzaamheid & energie
Doelgroep
Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
Veel zonnepanelen, veel energiebesparing, een beter milieu en een lagere energierekening.
Deel dit: