Project

Crowdfunding Your Foodprint

Geplaatst op 21 november 2017, 08:29 uur

Your Foodprint wordt een duurzame winkel én biologische lunchroom in Gouda. Ontdek en geniet van een groene, bewuste lifestyle. Help je mee?

Toelichting

Nu mijn vegan webshop Your Foodprint een jaar bestaat, is het mijn passie om de webshop ook als fysieke winkel te openen. Ik wil in Gouda een duurzame winkel met biologische lunchroom beginnen, waarbij plantaardige keuzes op het menu staan. Om dit unieke concept te realiseren heb ik jouw hulp nodig.

Over de winkel

Met mijn passie voor veganistisch eten wil ik de, soms nog onontdekte, plantaardige producten aanbieden in een unieke winkel, zodat je op een groene en duurzame manier kunt koken en leven. Kom shoppen in de winkel met een ruime keuze aan biologische boodschappen, duurzame (cadeau)artikelen, keukenaccessoires of kom je online bestelde producten afhalen. Van plantaardige zuivel, broodbeleg, chocolade, kaas- en vleesvervangers tot kookboeken, broodzakken, lunchboxen, notenmelkzakken en keukenaccessoires. Ontdek wat deze veelzijdige, bewuste levensstijl jou te bieden heeft.

Over de lunchroom

Tevens komt er in de duurzame winkel een kleine lunchroom met huiselijke uitstraling waar je in een ontspannen sfeer koffie of thee kunt drinken, een gebakje of taart kunt eten of waar je kan komen brunchen of lunchen. Alles wat op de menukaart verschijnt is biologisch, zelfgemaakt en met liefde bereid. Draag bij aan een verminderde voetafdruk op de aarde, want alles wordt met plantaardige ingrediënten bereid. Geniet van betaalbaar, lekker en gezond eten dat ook goed is voor de planeet. Met mijn jarenlange horeca-ervaring zorg ik ervoor dat het jou aan niets ontbreekt.

Waarom veganistisch?

Er zijn zo veel verschillende aspecten waarom het zo’n goed gevoel geeft om veganistisch te leven. Je draagt niet bij aan het dierenleed, je gezondheid gaat erop vooruit, je ontziet het klimaat, milieu en de aarde. Wat wil je nog meer? Mijn keuze om veganistisch te leven is tot op de dag van vandaag mijn beste keuze geweest. Ik ben er zo enthousiast van geworden dat ik het veganisme wil delen en deze gezonde, bewuste levensstijl toegankelijk wil maken voor iedereen.

Geef Gouda er een groene plek bij

Vanuit mijn eigen passie ben ik mijn veganistische webshop begonnen en nu wil ik het veganisme nog meer onder de aandacht brengen en voor iedereen toegankelijk maken door Gouda een groene plek erbij te geven. Your Foodprint is met de duurzame winkel én biologische lunchroom een uniek concept en wordt daarmee een groene, bruisende plek in Gouda. Door bij Your Foodprint langs te komen draag je bij aan een groene voetafdruk die ik met Your Foodprint probeer achter te laten op onze aarde.

Waarvoor ga ik jouw investering gebruiken?

Voor het openen van Your Foodprint in Gouda is een investering nodig. Een deel financier ik zelf en daarnaast heb ik ook jouw hulp nodig. Samen kunnen we Gouda een groen en duurzaam plekje erbij geven. Jouw bijdrage wordt gebruikt voor het inrichten van de winkel, het aanschaffen van apparatuur en voor een mooie en huiselijke aankleding van de lunchroom. Boven de € 25.000 wil ik graag een bezorgservice in de omgeving van Gouda opzetten.

Wat krijg je ervoor terug?

Steun mijn droom voor een mooiere wereld en krijg er ook iets voor terug! Je kunt kiezen uit een gift waar een passende beloning tegenover staat of een lening met rentepercentage. 

Met een gift kan je alvast een waardebon, goodiebag, lunch, high tea of iets anders kopen. Er zit vast iets passends voor je tussen. 

Ook kun je mij steunen door een bedrag aan mij te lenen wat je met rente terugkrijgt. Natuurlijk ben ik iedereen die mij steunt enorm dankbaar en ben je samen met een introducee alvast van harte uitgenodigd voor de officiële opening!

Ik geloof dat we de wereld zelf een beetje beter moeten en kunnen maken, daarom wil ik dit avontuur samen met jou aangaan. Laten we de biologische, duurzame en vega(n) lifestyle op de kaart zetten!

Heb je vragen over de crowdfunding of over Your Foodprint? Neem dan gerust contact op.

Doelgroep
Volwassenen, Senioren

Deel dit: