Leuk dat je wilt deelnemen. Zou je svp eerst willen inloggen of aanmelden
Project
Lopend

Halve marathon Gouda

Geplaatst op 15 januari 2018, 13:58 uur

21 km hardlopen door het Groene Hart of de Reeuwijkse Plassen. Dit idee is ontstaan nav een reactie van de VVD Gouda op mijn instagrambericht nav een recente hardloopactiviteit.

Het lijkt mij leuk Gouda sportief op de kaart te zetten met de Halve Marathon van Gouda. Dit is geen vervanging van de Groenhovenloop van AV Gouda, maar een extra sportieve activiteit later in het seizoen (bv. mei of oktober)  met de nadruk op Gouda.

Ik heb zelf geen ervaring met het organiseren van een dergelijk evenement, heb ook geen idee wat erbij komt kijken. Ik heb zelfs geen idee of dit leeft, maar toch leg ik dit hier in de week. Ben benieuwd naar de reacties.

Dit project op Gouda Bruist is afgerond. De eerste halve marathon vond plaats op 19 november 2019. De tweede halve marathon zal plaats vinden op 8 november 2020.

Graag verwijzen we iedereen naar onze website halvemarathongouda.nl 

thema 
gezondheid/ bewegen, evenementen
Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Volwassenen
Illustration
 
Deel dit:
5 project-updates toon alle updates

Bart Bezembinder

Project volgens planning

Project bevindt zich in de afrondende fase. We zijn nu vooral op zoek naar helpende handjes. Deze zijn altijd welkom.

0

Open de update in eigen pagina

Bart Bezembinder

Project volgens planning

Vandaag is de Stichting Halve Marathon van Gouda opgericht bij de notaris. De wekzaamheden worden langzamerhand tastbaarder. Er is inmiddels een facebookpagina, https://www.facebook.com/halvemarathongouda, domeinnaam van de website komt er aan en daarmee ook de website. Vergunningen worden geregeld Lees meer
0

Open de update in eigen pagina