Project   

Halve marathon Gouda

K
V
Geplaatst op 15 januari 18, 13:58 uur

21 km hardlopen door het Groene Hart of de Reeuwijkse Plassen. Dit idee is ontstaan nav een reactie van de VVD Gouda op mijn instagrambericht nav een recente hardloopactiviteit.

Het lijkt mij leuk Gouda sportief op de kaart te zetten met de Halve Marathon van Gouda. Dit is geen vervanging van de Groenhovenloop van AV Gouda, maar een extra sportieve activiteit later in het seizoen (bv. mei of oktober)  met de nadruk op Gouda.

Ik heb zelf geen ervaring met het organiseren van een dergelijk evenement, heb ook geen idee wat erbij komt kijken. Ik heb zelfs geen idee of dit leeft, maar toch leg ik dit hier in de week. Ben benieuwd naar de reacties.

Dit project op Gouda Bruist is afgerond. De eerste halve marathon vond plaats op 19 november 2019. De tweede halve marathon zal plaats vinden op 8 november 2020.

Graag verwijzen we iedereen naar onze website halvemarathongouda.nl 

thema gezondheid/ bewegen, evenementen
Foto
5 project-updates toon alle updates

Bart Bezembinder

Project volgens planning

Project bevindt zich in de afrondende fase. We zijn nu vooral op zoek naar helpende handjes. Deze zijn altijd welkom.

18-sep-2019 16:09

Bart Bezembinder

Project volgens planning

Vandaag is de Stichting Halve Marathon van Gouda opgericht bij de notaris. De wekzaamheden worden langzamerhand tastbaarder. Er is inmiddels een facebookpagina, https://www.facebook.com/halvemarathongouda, domeinnaam van de website komt er aan en daarmee ook de website. Vergunningen worden geregeld Lees meer
4-feb-2019 16:50