Project

Heart Pillows Gouda

Geplaatst op 15 april 2018, 10:48 uur

Het vrijwilligersproject Heart Pillows Gouda maakt hartvormige kussentjes van katoen voor borstkankerpatienten van het Groene Hart Ziekenhuis. De kussentjes worden onder de oksel gedragen ter bescherming van de wond.

Met subsidie van de Vrienden van het Groene Hart kopen wij stoffen en andere materialen die nodig zijn, en de maaksters naaien dit thuis tot een mooi kussentje, veelal met patchwork.

De coordinator, Loes Vrolijk, zorgt voor de geldkant van het project, het contact met de maaksters, koopt materialen in, vult de gemaakte kussentjes en brengt ze bij de mammpoli van het ziekenhuis in Gouda.

Het is een internationaal project, dat in verschillende steden in Nederland en andere landen wordt ingevuld. Kijk op de website voor meer informatie https://heartpillowsgouda.weebly.com/ . Wil je meer weten bel dan met Loes op 06-42520170 of mail naar loesvrolijk@hetnet.nl

Doelgroep
Volwassenen
Gewenst resultaat Wij zijn nog op zoek naar vrouwen in Gouda of omgeving die handig zijn met de naaimachine en patchwork, en tijd over hebben om hieraan mee te werken.
Illustration
 
Deel dit: