Project
Init.

BPO Westergouwe Seniorenwoningen

Geplaatst op 22 december 2018, 14:30 uur

Wilt u een passende, nieuwe woning, gebouwd naar uw wensen, met alle comfort en bovendien energiezuinig ?  Dan is onderstaand initiatief wellicht iets voor u. Ton van Oosterhout en Jaap van Hooidonk hebben een plan gemaakt om met een groep gelijkgestemden een aantal woningen te laten bouwen in de wijk Westergouwe in Gouda.

 

Toelichting

Ons initiatief is een zogenaamd Begeleid Particulier Opdrachtgeverschap (BPO). Dit betekent dat de aspirant-kopers samen bepalen wat zij willen. De BPO groep fungeert als een klankbord naar de begeleider en stelt, onder begeleiding, het programma van eisen op. De begeleider regelt de contacten met de gemeente, de notaris, de architect, de aannemer, enz. en onderzoekt samen met de klankbordgroep op welke wijze het plan gerealiseerd kan worden.

Nieuwsgierig of zelfs geïnteresseerd ? Geef uw reactie via de website www.bpowestergouwe.nl of bij Jaap van Hooidonk, Palenstein 17, 2804 GA Gouda, telefoon 0182-54 69 64.

Doelgroep
Senioren
Gewenst resultaat U kunt zich opgeven als belangstellende of deelnemer. Als deelnemer spreekt u mee en als belangstellende wordt u geïnformeerd.
Illustration
 
Deel dit: