Project
Lopend

Festival door Elkaar

Geplaatst op 3 januari 2019, 13:06 uur

Festival Door Elkaar is een uniek cultureel evenement georganiseerd door mensen met en zonder verstandelijke beperking. Festival Door Elkaar wil mensen aan elkaar verbinden en talent zichtbaar maken. Omdat meedoen niet voor iedereen vanzelf gaat.

Toelichting

Op 23 maart 2019 is de tweede editie van Festival Door Elkaar. In samenwerking met It's Moving, Dansstudio Gouda, Studiorama, Cultuurhuis Garenspinnerij en Muziekfabriek Rollingsticks worden er vanaf januari 2018 drie fantastische inclusieve culturele producties ontwikkeld in Gouda.

Dansvoorstelling 'De Vier Zijzoenen', De grote Muziekshow én Foto-expositie 'De Ontdekkingsreis'. 

Deze voorstellingen en de expositie zijn te bewonderen tijdens het festival.

Daarnaast kunnen bezoekers zelf aan de slag bij Het Kleurfeest, de Haringtent, de Wolkenvanger en de Hall of Games. En Theater Totaal reist af naar Gouda met een prachtige familievoorstelling 'Hallo, is daar iemand?' 

Kortom: een spetterend en indrukwekkend programma voor jong en oud. Het festival is gratis toegankelijk. Zaalvoorstellingen zijn 2 euro per persoon en te reserveren via www.festivaldoorelkaar.nl 

 

thema 
sociale cohesie, evenementen, diversiteit
Doelgroep
Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
De ontwikkeling en vormgeving van drie indrukwekkende culturele producties door Gouwenaars met en zonder verstandelijke beperking. Omdat cultuur en ‘samen vieren’ iets is voor en door alle mensen.
Deel dit: