Dit project is afgerond
Project

Het beste idee voor het NMC

Geplaatst op 19 januari 2019, 21:36 uur

Een bruisende wijk heeft een bruisend hart nodig!
In het Nelson Mandela Centrum aan de Bernadottelaan gebeurt van alles. Helaas zijn veel bewoners daar niet van op de hoogte en/of hebben weinig tot geen binding met het gebouw. Zonde, vinden wij. Op deze centrale plek is namelijk veel meer mogelijk en daar hebben we jou voor nodig. Want was is het beste idee voor het NMC (Nelson Mandela Centrum)?

Tot dinsdag 26 februari kan je jouw ‘beste idee’ doorgeven via contact@eenheerlijkthuis.nl. Daarna zal het team van Café Nelson de vijf interessantste ideëen selecteren. Deze worden bekendgemaakt tijdens Café Nelson, 5 maart 2019 en doorgegeven aan de betrokken organisaties in het gebouw.

Er worden vijf prijzen verloot onder de vijf geselecteerde ideëen!
Gratis vis, een dinerbon, een inspiratielezing naar keuze, diepgaand uit eten voor twee of een Gouds verrassingspakket.

Het doel van deze ‘wedstrijd’ is dat we als bewoners nadenken over zo’n gebouw dat er staat en hoe deze ons beter kan helpen met samenleven, zodat er nog veel meer verbondenheid ontstaat tussen bewoners in Gouda.

Dus: Hoe kan het Nelson Mandela Centrum ons als bewoners meer geluk, groei, verbondenheid, plezier, kracht en doel geven?

Stuur jouw beste idee vóór 26 februari op naar contact@eenheerlijkthuis.nl of geef het door tijdens een avond van Café Nelson!

Doelgroep
Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat 
Betrokkenheid vanuit de wijk en allerlei ideëen voor de gewenste vernieuwing, zodat we méér verbondenheid krijgen tussen alle bewoners in Gouda, met name in Gouda-Oost.
Klaar
Illustration
 
Deel dit: