Project   

Muziek Maak Je Samen

A
geplaatst op 9 april 19, 23:09 uur

Muziek Maak Je Samen is een samenwerkingsproject en ontwikkeld om kinderen opnieuw in aanraking te laten komen met muziekinstrumenten en muziekmaken. Na de hersftvakantie bezoeken we basisscholen en kunnen kinderen slagwerk, strijkinstrumenten en blaasinstrumenten uitproberen. Na deze workshop op school kunnen kinderen zich inschrijven voor onze 10 weekse introductiecursus (welke in januari start), hier kunnen ze op het door hun gekozen instrument deelnemen aan muzieklessen in orkestverband. Deze cursus wordt afgesloten met een eindoptreden. De basis van dit project is laagdrempeligheid zodat ieder kind kan deelnemen aan dit traject. De basisscholen kunnen zich elk jaar hiervoor inschrijven via de Brede School.

Muziek Maak Je Samen! is een samenwerking tussen de Brede School Gouda, Stedelijke Harmonie Caecilia, Gouda’s Harmonie de Pionier en Cultuurhuis Garenspinnerij.

 

Foto
2 project-updates

Wendy Barten

Project volgens planning

Heb je altijd al een muziek instrument willen leren bespelen en dat in groepsverband? Meld je dan aan voor Muziek Maak Je Samen!!
Voor kinderen uit groep 5 tot en met 7.
Sluiting aanmelding dinsdag 14 januari.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKsfOUX6Xaq5k2rtOflD8tUzqCoEqKj8tvcGNv-QB4Tre0O...

Lees meer
11-jan-2020 16:27

Wendy Barten

Project volgens planning

Na de herfstvakantie is het weer zover en zal Muziek Maak Je Samen met elkaar basisscholen bezoeken. Heb je altijd al een instrument willen bespelen? of zou je graag een ander instrument willen uitproberen? Dit alles in groepsverband, het is heel fijn om samen muziek te maken. Zit je in groep 5, 6, Lees meer
15-okt-2019 13:45