Dit project is afgerond
Project
Klaar

Corona Hulp Gouda

Geplaatst op 18 maart 2020, 15:33 uur

Er zijn inmiddels in Gouda veel initiatieven op gang gekomen om elkaar te helpen en vraag en aanbod te koppelen. We hebben vanuit sociaal team Gouda een overzicht gemaakt van Goudse en landelijke initiatieven en zullen dit regelmatig updaten (zie bijlage).

Er is een actieve Facebook groep onder de naam Corona Hulp Gouda.

Ook kun je vraag en aanbod kwijt op de website goudvoorelkaar.nl. Op de website is een aparte categorie gemaakt voor coranahulp.

Samen voor Goud is naast een beldienst (Heel Gouda belt) gestart met een boodschappendienst om te zorgen voor veilige betalingen.

Ken je nog meer initiatieven of ben je zelf iets gestart? Geef het door via info@sociaalteamgouda.nl of geef je reactie door bij dit project.

Meld je aan als deelnemer (via de blauwe knop 'ik neem deel') om op de hoogte te blijven van updates. Wil je dat jouw organisatie hier wordt toegevoegd? Stuur een bericht naar heleen@goudabruist.nl

thema 
sociale cohesie, maatschappelijke ondersteuning, netwerk/ organisatie, armoede
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates Toon alle 3 projectupdates

Heleen van Praag


Bekijk hier het interview met Yvonne Visser van het Bruisnest uit de serie 'Thuis in verbinding' van de sociaal makelaars.

0
Open de update in eigen pagina
1 reactie

Wim van beek

do 26 maart 2020 16:24
Vanuit GoudApot willen we ons steentje bijdragen in de vorm van snel en eenvoudig financiële steun voor corona-gerelateerde sociale projecten. Zie onze website