Project

4x GRATIS een GREEN MAKE OVER. Ook voor jouw huis?

Geplaatst op 14 april 2020, 19:37 uur

Wil jij best wat groener en energiezuiniger wonen maar weet je niet goed waar te beginnen of heb je
een concrete hulpvraag? Dan willen wij jou graag helpen!
De gemeente Gouda zoekt voor seizoen #2 van het vrolijke woon- & lifestyle TV programma ‘Green Make Over’ op SBS6, Goudse huizen met bijbehorende bewoners. Het Green Make Over expertteam wil helpen om het huis in een paar dagen tijd GRATIS duurzamer te maken, meer energie te besparen en dus 'groener' te wonen.

De gemeente Gouda wil jouw huis dan graag in 2021 voegen bij de Duurzame Huizenroute en de film-opnames gebruiken voor de website www.maakgoudaduurzaam.nl

 

Toelichting

Hoe duurzaam is dat dan? Kijk op: www.greenmakeover.nl

Bijvoorbeeld door een betere isolatie aan te brengen, energieverslindende oude huishoudapparaten te vervangen, de tuin klimaat-vriendelijk te maken en/of LED lampen aan te brengen.
Je huis blijft verder geheel hetzelfde qua uitstraling en inrichting maar vooral technisch brengen experts quick wins aan zodat het bijvoorbeeld nog comfortabeler en energiezuiniger wordt.
We zoeken voor elke aflevering een ander soort huis, een andere hulpvraag, een ander soort bewoner(s)
etc. Het kan zowel een eigen huis zijn als een huurhuis. 2 gezinnen verschijnen op TV en 2 gezinnen niet.


Gewenst resultaat 
Maak met je telefoon een filmpje van je huis/tuin en je gezin. Vertel waarom jullie graag willen meedoen.
Stuur dit filmpje op naar info@greenmakeover.nl De uiteindelijke keuze wordt gemaakt door de producent van Green Make Over.
Deelname is gratis! Als tegenprestatie wordt je huis in 2021 opgenomen in de duurzame huizenroute en kan het filmmateriaal getoond worden op www.maakgoudaduurzaam.nl en de Facebookpagina maak Gouda duurzaam.
Init.
Illustration
 
Documenten
Deel dit: