Dit project is afgerond
Project

P(A)AS op de PLAATS

Geplaatst op 15 april 2020, 12:03 uur

Pasen is anders dan het ooit is geweest. Alle Gouwenaars ontvangen een placemat in hun brievenbus van de actie PA(A)S OP DE PLAATS. De actie is bedoeld om iedereen een hart onder de riem te steken en als teken van verbondenheid: allemaal Gouwenaars alleen samen.

Op de placemat staan opwekkende initiatieven, zoals de berenjacht en het paasontbijt bij de voordeur. En het bevat handige informatie over Corona hulpacties in Gouda met telefoonnummers en websites. Denk aan een boodschappendienst of ‘Heel Gouda belt’. Het is belangrijk om te weten waar je terecht kunt, als je de deur niet uit kunt. Gelukkig staan veel buren en vrijwilligers(-organisaties) klaar om elkaar te helpen.

Dankzij hulp van bijna 100 vrijwilligers worden in een paar dagen de tijd de 40.000 placemats van actie P(A)AS OP DE PLAATS bij iedereen thuis bezorgd. Daarnaast zijn ze gebracht naar supermarkten, verpleeghuizen en het Groene Hart Ziekenhuis.
 
PA(A)S OP DE PLAATS is een initiatief van Gouda Bruist in samenwerking met Sociaal Team Gouda, SOG, KerkinGouda, Gemeente Gouda, Goudse Post, Peter Boersma, Samen voor Goud, GoudApot en vele vrijwilligers.

thema 
maatschappelijke ondersteuning, leefbaarheid, diversiteit
Doelgroep
Kinderen, 0-11 jaar, Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Klaar
Documenten
Deel dit: