Project
Lopend

JobHulpMaatje

Geplaatst op 20 juli 2020, 15:14 uur

Heb je je baan verloren, zit je niet op je plek of ben je al langere tijd werkzoekend? JobHulpMaatje is er voor jou. We denken met je mee en geven je een steun in de rug om je vertrouwen in het vinden van een geschikte (vrijwilligers)baan te vergroten. In een JobGroup ga je samen met andere werkzoekenden aan de slag. De bijeenkomsten zijn een mix van ontmoeting, inspiratie en samenwerking. Na afloop van de JobGroup kan je, als dat nodig is, verder in een individueel traject met een maatje. Je ontdekt steeds meer wat bij je past en je wordt beter bemiddelbaar op de arbeidsmarkt.

Onze organisatie is aangesloten bij JobHulpMaatje. Dat is een landelijke vereniging met locaties door heel Nederland. Onze vrijwilligers krijgen een uitgebreide training zodat ze jou zo goed mogelijk kunnen helpen. Aan onze hulp zijn geen kosten verbonden. We helpen je, omdat we je een zinvolle dagbesteding en eigen inkomen gunnen

Toelichting

Meld je aan voor een JobGroup.

  • In een JobGroup ga je samen met andere werkzoekenden aan de slag. De 7 tot 10 bijeenkomsten zijn een mix van ontmoeting, inspiratie en het ontdekken van de arbeidsmarkt.
  • Na afloop van de JobGroup kan je, als dat nodig is, verder in een individueel traject met een maatje.
  • Door mee te doen aan een JobGroup ontdek je steeds meer wat bij je past en word je beter bemiddelbaar op de arbeidsmarkt.
Doelgroep
Volwassenen
Gewenst resultaat 
Door mee te doen met een JobGroup of individuele begeleiding van een maatje, ontdek je steeds meer wat bij je past en word je beter bemiddelbaar op de arbeidsmarkt.
Illustration
 
Deel dit: