Dit project is afgerond
Project
Klaar

Gouds Kampioenschap Thuis Legpuzzelen

Geplaatst op 16 december 2020, 11:25 uur

Wie maakt de nieuwe Goudse legpuzzel, getekend door Thijs Jansen, het snelst? Leg de puzzel coronaproof in je eigen huis. Iedereen start op hetzelfde moment. Doe mee in je eentje, als tweetal, drietal of met een team van vier of meer personen. In elke categorie zijn prijzen te winnen! Welk team toont als eerste een foto van de puzzel die af is?

Het kampioenschap wordt gehouden op zondag 27 december vanaf 13:00 uur.

Voor Gouwenaars met een smalle beurs hebben we subsidie van GoudaPot: maar liefst 50 gezinnen kunnen een gratis puzzel aanvragen. Zie de toelichting hieronder.

Toelichting

 

De puzzel

De spiksplinternieuwe puzzel, met een cartoontekening van de Goudse Markt, is bij The Gouda Shop geleverd op 15 december en is vanaf 16 december verkrijgbaar via de webshop van The Gouda Shop.

Opgeven

Opgeven voor het kampioenschap kan ook bij The Gouda Shop. Ook mensen die zich niet hebben opgegeven kunnen gewoon meedoen op 27 december. Ze krijgen dan alleen geen mail van The Gouda Shop met het voor het kampioenschap benodigde codewoord, maar moeten zelf het codewoord van Facebook of Twitter plukken.

Hoe het werkt

Het concept is eenvoudig:

(1) Vlak voor de start van het kampioenschap ontvang je een codewoord. The Gouda Shop publiceert dat codewoord ook via social media. Schrijf het codewoord op een briefje, leg het briefje op de nog losse stukjes van de puzzel, en stuur je foto naar Facebook of Twitter van The Gouda Shop. Zo laat je weten dat je meedoet en ziet iedereen dat de puzzel bij de start echt nog in duizend stukjes ligt.

(2) Zodra de puzzel af is: maak weer een foto en stuur die zo snel mogelijk.

We hebben het plan om er ook een live online-evenement van te maken waarbij deelnemers met hun laptop of telefoon via een Zoom-meeting aan alle anderen kunnen laten zien dat ze meedoen en hoe ver ze zijn. Over sociale cohesie gesproken: een live Goudse interactieve meeting met 100 adressen!

50 gratis puzzels

Wil je meedoen en in aanmerking komen voor één van de 50 gratis puzzels voor Gouwenaars met een smalle beurs? Stuur een verzoek per mail naar hansbraker@cs.com. Geef kort aan waarom je zelf de puzzel niet kunt aanschaffen (bijvoorbeeld omdat je klant bent bij de Voedselbank, of in de schuldhulpverlening zit). Deze informatie wordt met niemand gedeeld! De eerste 50 aanvragers met een goede onderbouwing krijgen bericht waar en wanneer ze de puzzel kunnen afhalen.

Organisatie: Lions Club Gouda-Bloemendaal en The Gouda Shop, met steun van GoudaPot. 

thema 
sociale cohesie, spelen
Deel dit: