Dit project is afgerond
Project

Frisse start voor de Binnenstad

Geplaatst op 14 april 2021, 19:54 uur

Het is een zware tijd geweest voor de binnenstad en haar ondernemers. Winkels, terrassen en bezienswaardigheden mogen binnenkort weer open. Ondernemers zijn er klaar voor, maar de buitenruimte van de binnenstad kan wel een opfrisbeurt gebruiken. 
In de eerste week van mei komen de ruim 300 lantaarnpaal- en brugbloembakken weer overal in de stad te hangen. Hoe mooi zou het zijn als ook de rest van de binnenstad er weer schoon en prachtig bij ligt. Dat verdient onze prachtige binnenstad! Ook de winkeliers  en horeca verdienen het om weer met een frisse start een zonniger en schoner seizoen in te gaan. 

Toelichting

Zaterdag 1 mei van 10 - 12 uur en van 14 - 16 uur Kom naar de kop van de Turfmarkt/Kleiweg bij de Social Sofa voor de rest van de instructies.

MELD JE AAN MET DIT FORMULIER en geef je voorkeuren door. Maar spontaan komen mag ook!

Neem, voor zover mogelijk,  je werkhandschoenen, bezem, afvalgrijper, emmer of ander gereedschap mee. Wij zorgen voor vuilniszakken en extra gereedschap.

Iedereen is welkom: Alle (buurt-)bewoners uit Gouda en ook de kinderen! En natuurlijk doen we alles coronaproof, maar vooral heel gezellig! 

STRAATTHEATER ACTIEF 
Vind je het leuk  om mee te doen aan deze ludieke actie en de boel op te vrolijken? Meld je dan op het formulier aan als Straattheater Schoonmaakcoach! Op 24 april krijg je ter voorbereiding een trainingssessie van regisseur Peter Meijer van Kleintheater Zwaan. Lees meer.

thema 
sociale cohesie, recreatie & toerisme, leefbaarheid
Klaar
Illustration
 
Deel dit:
1 projectupdate

Irene Klein Haneveld

Project afgerond

Leuk stuk in het AD over geslaagde opfrisactie in de Binnenstad! Bekijk alle foto's van de actie op Facebook. https://www.facebook.com/BinnenstadGouda/posts/1700142513517931

 

0
Open de update in eigen pagina