Project   

Goudse Vossenjacht - zaterdag 29 mei 2021

A
Geplaatst op 20 april 21, 10:18 uur

De Goudse Vossenjacht is zaterdagmiddag van 15.00 tot 17.00

Meedoen als deelnemer: op zoek naar vossen
Ouderwets naar buiten op zoek naar verklede mensen. Een heerlijk activiteit voor gezinnen, maar ook voor een ieder die gewoon zin heeft in iets grappigs. Wandel door een nog te bepalen gebied (binnenstad of een Goudse wijk) en houd de gevonden vossen bij. Bij een volle kaart kun je, zo lang de voorraad strekt, een leuk prijsje ophalen. 

Doe mee als vos
Doe jij mee als vos, zodat we het record aantal vossen gaan verbreken? Aanmelden kan tot en met 15 mei 2021!
Geef je z.s.m op als vos, zodat we weten hoeveel vossen er ongeveer zijn en we het gebied groot genoeg kunnen maken om afstand te kunnen houden (klik op deze link voor het 'vos-inschrijformulier').

Nog geen kostuum? Na aanmelding als vos krijg je van ons een codewoord om met 10% korting bij de Goudse Feestwinkel een kostuum te kopen.

De leukste vos

Wie wint dit jaar de 'leukste vos'-award? Maak kans op een mooi prijsje!

Coronaproof

We houden uiteraard rekening met de coronamaatregelen. De vossenjacht is buiten en afstand is geborgd. Er is geen plek van samenkomst. Wij houden ons aan de geldende maatregelen, als vos ben je tijdens de vossenjacht alleen (of eventueel met iemand uit je eigen huishouden).

Toelichting

De Goudse Vossenjacht is een initiatief vanuit Gouda Bruist, Een Heerlijk Thuis, Wijkteam Nieuwe Park en Gouds Belegen. Foto's van de Vossenjacht kunnen gestuurd worden naar 0639208530 (Gouds Belegen).

Vossenformulier

Zodra de flyer/stempelkaart beschikbaar is laten wij hier weten waar je deze kan ophalen.

Gewenst resultaat Plezier voor ons allemaal!