Project   

Goudse Vossenjacht - zaterdag 29 mei 2021

A
Geplaatst op 20 april 21, 10:18 uur

De Goudse Vossenjacht is zaterdagmiddag van 15.00 tot 17.00

Meedoen als deelnemer: op zoek naar vossen
Ouderwets naar buiten op zoek naar verklede mensen. Een heerlijk activiteit voor gezinnen, maar ook voor een ieder die gewoon zin heeft in iets grappigs. Wandel door Gouda Oost of Nieuwe Park en houd de gevonden vossen bij. Bij een volle kaart kun je, zo lang de voorraad strekt, een leuk prijsje ophalen.

Als deelnemer is het niet nodig om je aan te melden, je kunt vanaf 15:00u gewoon in je gekozen wijk op zoek naar vossen.

Doe mee als vos
De officiele aanmelddatum is verstreken. Wil je nog meedoen als vos? Mail naar goudsbelegen1@gmail.com en we laten weten of er nog plek is om mee te doen! 

Nog geen kostuum? Na aanmelding als vos krijg je van ons een codewoord om met 10% korting bij de Goudse Feestwinkel een kostuum te kopen.

De leukste vos

Wie wint dit jaar de 'leukste vos'-award? Maak kans op een mooi prijsje!

Coronaproof

We houden uiteraard rekening met de coronamaatregelen. De vossenjacht is buiten en afstand is geborgd. Er is geen plek van samenkomst. Wij houden ons aan de geldende maatregelen, als vos ben je tijdens de vossenjacht alleen (of eventueel met iemand uit je eigen huishouden).

Toelichting

De Goudse Vossenjacht is een initiatief vanuit Gouda Bruist, Een Heerlijk Thuis, Wijkteam Nieuwe Park en Gouds Belegen. Foto's van de Vossenjacht kunnen gestuurd worden naar 0639208530 (Gouds Belegen).

Stempelkaart

Deze kun je ophalen bij de Goudse Feestwinkel of krijgen van één van de vossen.

Financiering

De Goudse Vossenjacht wordt gefinancierd door GoudaPot.

Gewenst resultaat Plezier voor ons allemaal!
Flyer voorkant
Flyer achterkant
Stempelkaart
3 project-updates toon alle updates

Rik Bos

29-mei-2021 20:56
Project afgerond

De Goudse Vossenjacht was een groot succes! We hebben er veel plezier aan gehad en veel leuke reacties ontvangen, alle deelnemers bedankt! Bekijk de foto's bij deze update voor een impressie van de vossen. We hopen tot volgend jaar :-)

 


0

Open de update in eigen pagina

Rik Bos

27-mei-2021 19:01
Project volgens planning

Aanstaande zaterdag 29 mei is het zover, de Goudse Vossenjacht! 

De weersvoorspelling ziet er goed uit om er een geweldige Vossenjacht van te maken. Kom je ook op zoek naar vossen? Je kan ze tussen 15:00u en 17:00u vinden in Gouda Oost en Nieuwe Park, je hoeft je niet aan te melden.  Heb je nog geen...

Lees meer
0

Open de update in eigen pagina
1 reactie

Esther Klijn

Ik heb mij aangemeld als vos. kan alleen geen bevestiging of zo vinden en wil graag mijn karakter doorgeven....
18-mei-2021 09:17

Rik Bos

Hoi Esther, bedankt voor de aanmelding en voor je reactie. Als je nogmaals op de formulier-link klikt ( https://forms.gle/RzpfvTn1BuVJsn6r7 ) kun je als het goed is de antwoorden wijzigen.
Vandaag komt er nog een mail met bevestig Lees meer
18-mei-2021 09:22
Wil je reageren? Meld je dan aan.