Leuk dat je wilt deelnemen. Zou je svp eerst willen inloggen of aanmelden
Dit project is afgerond
Project
Klaar

1000 Flower Power, Hippie, Seventies Kussentjes voor het Paasontbijt 2022

Geplaatst op 12 december 2021, 10:45 uur
Illustration

Bij het grote paasontbijt op de markt in Gouda zorgen we elke keer weer dat alles er supergeweldig uitziet binnen het thema dat we voor dat jaar hebben. Bijvoorbeeld de Rembrandstijl van 2019. 

In 2022 viert Gouda 750 jaar stadsrechten, maar ook Samma viert in 2022 het 50-jarig bestaan. Ooit begonnen middenin de hippietijd. Vanwege dat 50-jarig bestaan willen we daarom alles in de Seventies, Hippie, Flower Power stijl. Dus hebben we bedacht dat het geweldig zou zijn als er op de markt wel 1000 kussentjes komen te liggen in die kleurrijke stijl. Maar daar hebben we hulp bij nodig. Kun je haken, breien, naaien? Heb je wol, bloemetjesstofjes of velours, of borduur je graag? Help ons dan mee om één of meerdere kussentjes te maken. Je mag het natuurlijk ook aan je oma, moeder, vrouwenclub of je hakende buurman vragen!

Toelichting

Hoe gaat het praktisch.

Heb je zelf een kussen dat je in de seventiees stijl wil opleuken en wil geven aan Samma. Prima! Maar laten we wel afspreken dat buiten- en binnenkussen in goede en schone staat verkeren.

Heb je geen binnenkussen, maar wil je wel een kussenhoesje maken, kom dan bij Samma een binnenkussen halen, zodat de maat van jouw hoesje klopt.

Let op!! Hou je kussentje(s) nog bij je tot na januari 2022. Het is wel leuk om vast een foto van het resultaat naar Samma te sturen. www,info@samma.nl of appen naar 0621885351

Het Paasontbijt vindt plaats op tweede paasdag, maandag 18 april 2022. Op die dag zijn er nog veel meer activiteiten tot in de avond aan toe. 

thema sociale cohesie, recreatie & toerisme, creatief, evenementen, diversiteit
Doelgroep
Jongeren, 11-22 jaar, Volwassenen, Senioren
Gewenst resultaat Een supergezellige markt met een Paasontbijt met behalve 1000 mensen ook 1000 kussentjes.
Deel dit: