Dit project is afgerond
Project

Heel de Buurt Bakt: buurtfeestje rond een tafel vol lekkers

Geplaatst op 22 juni 2023, 16:21 uur
Illustration

Het idee: Met de buurt aan tafel om te proeven van wat er allemaal door verschillende buren is gemaakt. Een heerlijk buurtfeestje en een mooi moment om elkaar te ontmoeten. Als Gouda Bruist bieden we een ‘Heel de Buurt Bakt’ pakket aan om het jullie als buurt nog makkelijker en leuker te maken. Doe je ook mee met deze leuke buurtactie?

Je kunt dit bijvoorbeeld doen op Nationale Burendag, 23 september. Lekker samen met de buren taarten en andere baksels proeven. De taarten en baksels worden van te voren gemaakt door buren die dat leuk vinden. Buren die niets willen bakken zijn natuurlijk ook welkom want er moet ook geproefd worden. 
Maak een gezellig terrasje met tafels en stoelen en zorg voor koffie/ thee en limonade erbij!

Toelichting

Om het gemakkelijk te maken om deze actie te organiseren kun je via Gouda Bruist een 'Heel de Buurt Bakt' pakketje aanvragen. Dit bestaat uit:
- uitnodigingskaartjes en posters
- vlaggetjes om in te kleuren
- tafelkleed
- servetjes
- pak koffie
- bakspulletjes
- tips voor de organisatie

Deze actie wordt mede mogelijk gemaakt door financiele ondersteuning van GoudApot en sponsoring van de Plus Supermarkten.

De pakketjes worden op vrijdag 1 september uitgedeeld tussen 16.00 - 17.30 uur.

Aanvragen van een 'Heel de Buurt Bakt' pakketje kan t/m 31 augustus via het ONLINE FORMULIER. Zo lang de voorraad strekt!
Voorwaarde is dat je de aanvraag doet samen met 3 buurtgenoten die mee helpen dit te organiseren.

thema 
sociale cohesie, leefbaarheid, evenementen
Gewenst resultaat 
50 straten/buurten doen mee in 2023
Klaar
Deel dit:
Laatste 2 projectupdates Toon alle 4 projectupdates

Heleen van Praag


Tientallen buurten deden op Burendag op 23 september mee aan de actie ‘Heel de Buurt Bakt’. Via Gouda Bruist en GoudApot hadden zij een pakketje gekregen waarmee ze de actie makkelijk konden organiseren. Deze actie zorgde voor leuke ontmoetingen en heerlijke baksels.

Enkele reacties van de initiatie...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina

Heleen van Praag

Project volgens planning

Alle 50 tasjes voor actie 'Heel de Buurt Bakt' zijn inmiddels opgehaald. Leuk dat er zoveel buurten meedoen en dat ze zijn verspreid over alle wijken van Gouda. De meesten buurten doen de actie op de Nationale Burendag 23 september. 
Met dank aan GoudApot en de Plus supermarkten voor hun bijdrage.

0
Open de update in eigen pagina