Dit project is afgerond
Project

Boomspiegelfeest 2023

Geplaatst op 31 juli 2023, 00:00 uur
Illustration

Van 30 september tot en met 8 oktober 2023 vieren we het Nationale Boomspiegelfeest. Duizenden Nederlanders gaan de straat op om de boomspiegels in hun straat te vergroenen. Niet alleen worden de straten daar mooier van, ze vangen ook meer hitte en water af en bieden een thuis voor bijen, vlinders en vogels. Wie wordt daar nou niet blij van?

Ook de gemeente Gouda doet mee en biedt zelfs 40! gratis boomspiegelpakketten aan met 6 soorten onbespoten, insectvriendelijke fleurige planten en bollen.
In (onderstaande) projectupdate vind je meer informatie over hoe je in het bezit kunt komen van zo'n gratis boomspiegelpakket!

Gewenst resultaat 
In het najaar van 2023 minimaal 40 boomspiegels in Gouda opfleuren met onbespoten, insectvriendelijke fleurige planten en bollen!
Klaar

Deel dit:
Laatste 2 projectupdates Toon alle 3 projectupdates

Mascha Bom

Project afgerond

Het doel van het Boomspiegelfeest was, om in het najaar van 2023 minimaal 40 boomspiegels in Gouda op te fleuren met onbespoten, insectvriendelijke fleurige planten en bollen! Dit doel is ruimschoots behaald want er zijn meer dan 85 boomspiegels op deze manier opgefleurd!!! Dat is een fantastisch re...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina

Renata van Wijck


In de week van 30 september tot 8 oktober was het landelijke boomspiegelfeest. Tijdens deze week maakten inwoners het stukje grond onder de boom in hun straat groener. De gemeente Gouda deelde hiervoor samen met de tuinambassadeurs 85 (!) pakketten met planten en bloembollen uit. De bewoners aan de ...

lees meer
0
Open de update in eigen pagina