Deze vraag is ingevuld
Vacature/hulpvraag

Bezorgers gezocht voor P(A)AS OP DE PLAATS

Geplaatst op 6 april 2020, 14:39 uur

WE HEBBEN INMIDDELS VOLDOENDE BEZORGERS!

Pasen is anders dan het ooit is geweest. Om alle Gouwenaars een hart onder de riem te steken en als teken van verbondenheid start deze week actie PA(A)S OP DE PLAATS.

Alle Gouwenaars ontvangen deze week een Placemat met daarop informatie over Corona hulpacties in Gouda. Denk aan een boodschappendienst of ‘Heel Gouda belt’. Ook staat er een bericht van de burgemeester op en informatie over mooie initiatieven in de stad.

Help jij mee met de huis-aan-huis verspreiding en neem je ook een aantal straten voor rekening?

Woensdag vanaf 13.00 uur kunnen de Placemats worden opgehaald bij Samma, Turfmarkt 18. Daarbij wordt rekening gehouden met de Corona richtlijnen. De bezorging kan vervolgens op woensdag, donderdag of vrijdag, als het maar voor Pasen is verspreid. Reken op een tijdsinzet van ongeveer twee uur. 

Meld je aan om te helpen via dit formulier of stuur een mail naar samen@goudabruist.nl met het postcodegebied wat je kunt doen. 

PA(A)S OP DE PLAATS is een initiatief van Gouda Bruist in samenwerking met Sociaal Team Gouda, SOG, KerkinGouda, Gemeente Gouda, Goudse Post, Peter Boersma, Samen voor Goud, GoudApot en vele vrijwilligers.

contactpersoon
Heleen van Praag
Illustration
 
Deel dit: