Vacature/hulpvraag

Vrijwilligers Hulp bij Geldzaken gezocht

Geplaatst op 17 mei 2021, 11:14 uur

Steeds meer mensen raken financieel in de knel. Daarbij spelen vaak het verlies van werk of partner, ziekte en/of invaliditeit, ouderdom of stijgende woonlasten een rol. Ook ontbreekt overzicht van de financiën, blijft de post ongeopend en kan de administratie niet op orde worden gehouden. Door zulke oorzaken ontstaan vaak financiële problemen. En veel mensen hebben geen sociaal netwerk waar ze een beroep op kunnen doen. Om te voorkomen dat de schulden oplopen en er een situatie met complexe schulden ontstaat is het van groot belang om tijdig ondersteuning te bieden. Daarom zoeken we vrijwilligers op administratief en financieel gebied. 

- Heb je kennis van financiën?
- Ben je ervaren met het ordenen van administratie?
- Heb je affiniteit met de doelgroep?
- Heb je geduld en een luisterend oor?
- Heb je goede kennis van de Nederlandse taal?
- Ben je 2 tot 4 uur per week beschikbaar?

Dan kunnen we jou goed gebruiken! Voor alle vrijwilligersfuncties geldt dat je via Humanitas verzekerd bent en zo nodig reiskostenvergoeding krijgt. Humanitas biedt persoonlijke begeleiding en coaching. Je ontvangt scholing via e-learning en workshops en maakt onderdeel uit van een team.

Neem voor meer informatie contact op met Bert de Vries per mail: ta@humanitas-mh.nl of telefonisch 06 - 22 97 48 09. Meer informatie over de activiteiten van Humanitas Midden- Holland staat op www.humanitas.nl/afdeling/midden-holland.

Organisatie
Humanitas Midden-Holland
Ingangsdatum
Per direct
Illustration
 
Deel dit: