Vacature/hulpvraag

Gouds Metaheerhuis zoekt bestuursleden

Geplaatst op 31 januari 2022, 20:38 uur

Stichting Gouds Metaheerhuis is op zoek naar nieuwe bestuursleden. Het huidige bestuur heeft vele jaren succesvol haar rol vervuld en het is nu tijd voor een wisseling van de wacht. De huidige secretaris (Monica Maassen) is vertrokken om voorzitter te worden van Gouda Bruist en de recent tot het bestuur toegetreden penningmeester (Lex van der Helm) neemt sinds 1 januari de rol van voorzitter van de Stichting over van zijn voorganger (Donald Pagrach). De Stichting Gouds Metaheerhuis is een in omvang bescheiden stichting met een bestuur met een voorzitter, penningmeester, secretaris en een paar leden met specifieke taken, zoals bijv. de coördinatie van het Stolpersteine project of het geven van gastlessen op scholen over het lot van de Goudse Joden in de Tweede Wereldoorlog.

Vacature penningmeester

De rol van penningmeester is het beheren van de bescheiden financiële middelen van de Stichting en het binnen de Stichting ondergebrachte Stolpersteine project. Het aantal financiële transacties is klein en daarmee zijn de specifieke werkzaamheden voor de penningmeester beperkt in hun tijdsbeslag. Daarnaast is de penningmeester natuurlijk onderdeel van het bestuur van de Stichting met de daarbij horende verantwoordelijkheden. Ook voor de penningmeester geldt dat we iemand zoeken die een duidelijke verbinding voelt met de doelstellingen van de stichting, maar ook nauwgezet en betrouwbaar onze financiële administratie kan voeren.

Ben je geïnteresseerd in een van beide functies en wil je meer weten, neem dan contact op met Lex van der Helm (bestuur@goudsmetaheerhuis.nl). Een uitgebreidere functiebeschrijving is beschikbaar op aanvraag. Voor een beschrijving van de doelstellingen van onze stichting kan je kijken op onze website.

Organisatie
Stichting Gouds Metaheerhuis
contactpersoon
Lex van der Helm
Ingangsdatum
z.s.m.
Deel dit:
Vragende organisatie
Contactpersoon