Vacature/hulpvraag

Oproep voor een medeorganisator exposities GoudsWerk

Geplaatst op 17 februari 2022, 11:47 uur
Illustration

OPROEP: Wie helpt de exposities GoudsWerk verder?

De vrijwilligers Janny de Keijzer-Prinsenberg en Sjouk Engels zoeken een vrijwilliger die de organisatie van de exposities GoudsWerk willen voortzetten. Één enthousiaste vrijwilliger van de firma van Drie heeft al toegezegd deze taak op zich te willen nemen. We zoeken dus nog één persoon die het team compleet wil maken. Natuurlijk zullen wij zorgen voor een goede overdracht.
Zeven jaar lang zijn deze exposities in Gouwestein, Van Bergen IJzendoornpark 7, goed bezocht en hebben bekendheid gekregen in Gouda en omstreken.
Janny en Sjouk hebben 21 exposities GoudsWerk georganiseerd en kijken daar met veel plezier op terug.  Het is zo mooi om kunstenaars een podium te geven. Elke drie maanden laten drie kunstenaars, bekende en/of onbekende, hun werk zien. Bewoners, bezoekers, familieleden, personeel en belangstellenden uit Gouda en de regio hebben de exposities zeer op prijs gesteld en hebben ook regelmatig wat werk bij de kunstenaars gekocht.
Belangstellenden om deze mooie vrijwilligerstaak op zich te nemen kunnen contact zoeken met Sjouk Engels, mobiel 06 4629 8985 of per email sjoukengels@kpnplanet.nl
Op de website www.goudswerk.wordpress.com is informatie over de exposities te vinden.
Binnenkort wordt de 21e expositie opgeruimd. Hoe fijn zal het zijn als er snel weer nieuwe kunstwerken in de gangen van Gouwestein te zien zijn.


We zien met belangstelling naar uw positieve reactie uit.

Organisatie
Exposities 'GoudsWerk'
contactpersoon
Sjouk Engels
Ingangsdatum
per direct
Deel dit:
Vragende organisatie
Contactpersoon