Vacature/hulpvraag

Ben jij ons nieuwe bestuurslid Hulp bij Geldzaken en Vrijwilligerswerving?

Geplaatst op 9 mei 2022, 13:36 uur
Illustration

Zo’n 235 actieve vrijwilligers zetten zich in om ruim 360 deelnemers in de regio Midden-Holland te begeleiden binnen de thema’s Samen Optrekken, Taalmaatjes, Hulp bij Geldzaken en Begeleide OmgangsRegeling (BOR). Een team van twaalf gedreven coördinatoren vormt de spil tussen deelnemers en vrijwilligers. Het werkgebied omvat Gouda, de Krimpenerwaard en Waddinxveen. Ons motto is: “Samen staan we sterk en maken we het verschil”. Wij zijn op zoek naar een algemeen bestuurslid.

Wat kun jij voor ons doen?
We zijn op zoek naar een algemeen bestuurslid met bijzondere aandacht voor de thema’s Hulp bij Geldzaken en Vrijwilligerswerving. Samen met de andere bestuursleden ben je verantwoordelijk voor het lokaal ontwikkelen en uitvoeren van de dienstverlenende activiteiten van Humanitas. Als portefeuillehouder Hulp bij Geldzaken richt je je op de inhoudelijke ontwikkeling, de continuïteit en de kwaliteit van deze activiteiten. Vrijwilligerswerving heeft je bijzondere aandacht. 

Je bent bereid je actief in te zetten (ca. vier uur per week) voor een periode van vier jaar. Je onderschrijft de kernwaarden van Humanitas en wordt lid van de Vereniging.

Je hebt bij voorkeur:
• bestuurlijke ervaring;
• ervaring en/of affiniteit met HRM;
• kennis van en gevoel voor (regionale) maatschappelijke ontwikkelingen;
• een hart voor vrijwilligerswerk;
• je bent verbindend, betrokken, origineel en inventief.

Wat doen wij voor jou?
Wij bieden een veelzijdige bestuursfunctie in een prettig team van collega-bestuurders binnen een vrijwilligersorganisatie. Via de Humanitas Academie leer je de vereniging kennen en meer over besturen. Gemaakte onkosten worden vergoed. Humanitas wil de diversiteit binnen de
bestuurslaag vergroten en een goede afspiegeling van de samenleving zijn.

Help je mee?
Kijk voor meer informatie op www.humanitas.nl/ afdeling/midden-holland/ of neem telefonisch contact op met Ineke Thien (waarnemend voorzitter en portefeuillehouder Financiën, 06- 58 76 05 72). We ontvangen graag je
motivatie en kort CV per mail: midden-holland@humanitas.nl o.v.v. “vacature bestuurslid”.

Organisatie
Humanitas Midden-Holland
contactpersoon
Ingeborg Dijkman
Ingangsdatum
zomer 2022
Deel dit: