Vacature/hulpvraag

Happietaria Gouda zoekt keukenvrijwilligers! (16+)

Geplaatst op 23 mei 2022, 13:21 uur
Illustration

Van 8 juni tot en met 2 juli hoopt de eerste Happietaria in Gouda haar deuren te openen. Happietaria is een onderdeel van de organisatie Tearfund. Het is een concept dat al jaren draait in verschillende studentensteden. Bij dit concept zetten studenten een pop-up restaurant op waarbij alle winst naar het goede doel gaat.

Daarbij wordt het restaurant compleet gerund door vrijwilligers. Ook het management team bestaat uit een zestal leden dat al lange tijd bezig is met de voorbereidingen. Verder hebben we diverse sponsoren die ons helpen bij onze eerste Happietaria. Happietaria Gouda zal te vinden zijn op de Vest 30 in Gouda. 

Vrijwilliger worden? Meldt u zich aan via het formulier dat u terug kunt vinden op onze website: happietaria.nl/gouda of bel met Sara (06-44711326).

Happietaria Gouda zet zich dit jaar in voor vredesopbouw onder jongeren in Domicaanse Republiek Congo, Ethiopië en Zuid-Sudan. In deze landen zijn er veel problemen als het gaat om vrede. Er vinden regelmatig gewelddadige situaties plaats. Wij zetten ons in voor een onderwijsprogramma binnen kerken, scholen en gemeenten om mensen te helpen deze problemen op te lossen. Bij dit project ligt de aandacht vooral op jongeren, omdat dit de groep is waar de oorzaak van heel veel problemen op dit gebied ligt. Vanwege de minimale werkgelegenheid sluiten jongeren zich makkelijk aan bij rebellengroepen. Door ons te richten op jongeren willen we ervoor zorgen dat de conflictsituaties stoppen. 
Voor meer informatie kunt u onze website bezoeken: happietaria.nl/gouda.  

Sponsor worden? 
Voor bedrijven bieden wij diverse sponsorpakketten aan. Hiervoor kunt u bellen of appen naar 06-44711326, of mailen naar sponsoring.gouda@happietaria.nl. Mocht u een bedrag naar ons over willen maken, dan kan dat ook via onze website.

We kijken uit naar een hele mooie tijd waarbij we samen met onze gasten, sponsors en vrijwilligers een mooie bijdrage kunnen leveren aan het project. 

Voor verdere vragen kunt u bellen of appen naar 06-44711326, of mailen naar voorzitter.gouda@happietaria.nl. 

We kijken uit naar uw komst!

Organisatie
Netwerk Samen voor Goud
Ingangsdatum
1 juni
Deel dit: