Vacature/hulpvraag

Nieuwe Tuinambassadeurs gezocht!

Geplaatst op 1 september 2022, 15:34 uur
Illustration

Nieuwe Tuinambassadeurs gezocht!
De Tuinambassadeurs (Operatie Steenbreek Gouda) willen graag nieuwe vrijwilligers bij hun groep verwelkomen. Wordt u ook enthousiast van een groene omgeving, werkt u graag in uw tuin, heeft u ideeën hoe Gouda meer kan vergroenen? Word dan Tuinambassadeur.         

Ons motto is: Tegel eruit, Plant erin.

U kunt natuurlijk zelf bepalen hoe vaak u beschikbaar wilt zijn en aan welke activiteiten u wilt meewerken!

Wie zoeken we?
Vrijwilligers die veel weten over aanleg van tuinen (tuinadvies)
Weet u veel over aanleg van tuinen -wellicht bent u hovenier (geweest)- en vindt u het leuk om mensen advies te geven over aanleg van tuin, balkon en geveltuintjes?
Als bewoners van Gouda bij ons een tuinadvies aanvragen om hun voor- dan wel achtertuin te vergroenen dan brengt u hen een bezoek, vraagt naar wensen en geeft advies vanuit uw deskundigheid op het gebied van biodiversiteit en tuininrichting. Daarnaast is er elke eerste zondag van de maand een inloopspreekuur in het Infocentrum aan het Heempad Gouda.

Trekkers van projecten van Tuinambassadeurs
Krijgt u er energie van om samen met bijvoorbeeld woningbouwverenigingen, buurtverenigingen, gemeente, bewoners Gouda verder te vergroenen?? We zoeken trekkers voor vergroeningsprojecten in Goudse buurten gericht op Tegel eruit, plant erin.
De trekker is verantwoordelijk voor het vormgeven van een project. Kunt u goed organiseren en bent u communicatief sterk, dan is dit echt iets voor u. Voor inhoudelijke kennis kunt u altijd terug vallen op onze hoveniers.

PR medewerkers
Bent u creatief en vindt u het leuk om de Tuinambassadeurs nog meer op de kaart te zetten en de verschillende vergroeningsprojecten te promoten en onder de aandacht te brengen?
Samen met een reeds actieve PR-vrijwilliger kunt u Twitter, Facebook, webblog up to date houden? Nieuwsberichten opstellen en doen uit gaan. Opzetten van PR-campagne.
Meldt u dan aan als PR vrijwilliger.

Neem contact op met ons, de Tuinambassadeurs van Gouda!
mailadres: tuinambassadeurs.gouda@gmail.com

https://goudabruist.nl/organization/4684/tuinambassadeurs---operatie-steenbreek-gouda
https://maakgoudaduurzaam.nl/groen/tuinambassadeurs
https://tuinambassadeursgouda.home.blog/
https://www.facebook.com/tuinambassadeursGouda/
https://twitter.com/steenbreekgouda

Organisatie
Tuinambassadeurs Gouda
Project
Operatie Steenbreek Gouda
Ingangsdatum
Per 1 september 2022
Documenten
Deel dit: