Vacature/hulpvraag

Gastheren/gastvrouwen gezocht voor fototentoonstelling ‘In Twee Werelden’

Geplaatst op 12 oktober 2023, 22:55 uur
Illustration

Van 22 november tot en met 7 januari 2024 is op GOUDasfalt de tentoonstelling ‘In Twee Werelden’ met verhalen achter de strijd, verwarring, afzondering, acties, verandering en identiteit van de Molukse gemeenschap in Nederland. GOUDasfalt zoekt vrijwilligers die de taak van gastheer/gastvrouw voor deze tentoonstelling op zich willen nemen.  

De tentoonstelling is vormgegeven in zes zeecontainers die op het voorplein van GOUDasfalt worden geplaatst, vlak bij de entree vanaf de Gouderaksedijk. Per container wordt er een thema behandeld. Op de website van de tentoonstelling vind je meer informatie.

Aanspreekpunt voor bezoekers
De tentoonstelling is open van woensdag tot en met zondag van 11:00 tot 17:00 uur. De entree is gratis. GOUDasfalt is op zoek naar gastheren/gastvrouwen die aan de slag willen tijdens de openingstijden van de tentoonstelling. Zij openen de zes zeecontainers bij aanvang en sluiten deze weer af na sluitingstijd. Het is de bedoeling dat de bezoekers de tentoonstelling zelfstandig bekijken, maar als er vragen of opmerkingen zijn, zijn de gastheren/-vrouwen daarvoor het aanspreekpunt. 

Per keer gaat het om een dienst van 3 uur, van 11:00 tot 14:00 uur of van 14:00 tot 17:00 uur. Als het niet druk is of er even geen bezoekers zijn, dan kun je naar ‘het Lab’ van GOUDasfalt, waar we een gezellige en warme ruimte inrichten voor de gastheren/gastvrouwen. Van hieruit heb je zicht op de tentoonstelling. 

Kom kijken en doe mee
Op vrijdagavond 10 november a.s. om 19:30 uur is er voor alle belangstellenden een voorlichtingsbijeenkomst in ‘het Lab’ op GOUDasfalt. Hier vertellen de twee organisatoren van de tentoonstelling, documentairemaakster Nathalie Toisuta en fotograaf Ed Leatemia, meer over de opzet en achtergrond van ‘In Twee Werelden’. Beiden hebben een deels Molukse achtergrond en maakten aan de hand van zes thema’s deze prachtige tentoonstelling over diversiteit, versmelting en toekomst. 

Vind je het leuk om mee te draaien in het team dat deze bijzondere tentoonstelling tot een succes gaat maken? Laat het ons weten via vrijwilligers@goudasfalt.nl.

Je kunt ook eerst komen luisteren op de voorlichtingsbijenkomst. We vinden het fijn als je je daarvoor even aanmeldt.

Nu al vragen? Stel ze gerust via vrijwilligers@goudasfalt.nl.

Organisatie
GOUDasfalt
Deel dit:
Vragende organisatie
Vraag gesteld door