Vacature/hulpvraag

Spelbegeleiders gezocht, voor inloopochtenden voor Ouders met Peuters

Geplaatst op 9 november 2023, 15:05 uur
Illustration

 

Ons bijzondere project Spel om de Hoek gaat uitbreiden! Nu ook op de woensdagochtend in buurtcentrum 't Govertje in Goverwelle. Lijkt het jou leuk om het mede mogelijk te maken dat ouders met jonge kinderen elkaar kunnen ontmoeten? Dat ze fijn samen kunnen spelen én dat ouders en kinderen bijzondere vriendschappen kunnen sluiten? Dan is onze vacature voor vrijwilliger misschien wel iets voor jou.

In drie uur per week lever je een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van jonge kinderen en aan die van hun ouders. Maar het is vooral heel leuk en gezellig. Er is regelmatig de mogelijkheid om vragen te stellen aan een pedagoog van Kwadraad. Rond feestdagen hebben we speciale thema-ochtenden en we krijgen regelmatig bezoek, o.a. onze eigen Boekfiets, van Museum Gouda, Sport.GOUDA en de Bibliotheek Gouda.

Lees de vacature tekst https://lnkd.in/dXqcP5KA  voor meer details. Voor vragen kun je terecht bij Eefke Verheul via eefke.verheul@bsgouda.nl

Ingangsdatum
01-01-2024
herhalend
Elke woensdagochtend m.u.v. de schoolvakanties
Beloning
Voor de coördinator van de locatie is een vergoeding beschikbaar. Voor de overige vrijwilligers helaas niet.
Wel word je onderdeel van het vrijwilligersteam van de Brede School. Wij organiseren regelmatig gezellige bijeenkomsten of informatieve avonden welke als vrijwilliger gratis te bezoeken zijn.
Documenten
Deel dit: