Vacature/hulpvraag

Diverse vacatures vrijwilligers Alzheimer NL afdeling Midden Holland

Geplaatst op 21 augustus 2017, 14:59 uur

De Stichting Alzheimer Nederland, afdeling Midden Holland is op zoek naar nieuwe vrijwilligers, die bekend zijn en/of affiniteit hebben met mensen met dementie.
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die:

  • zich willen inzetten voor PR en voorlichting; speciaal op het gebied van berichtgeving in de sociale media (website, facebook, twitter..enz), ter ondersteuning van het secretariaat.
  • medewerking willen verlenen aan de organisatie van Alzheimer Cafés in het gebied van Midden Holland e.o. (Zuidplas, Waddinxveen en omstreken, Krimpenerwaard, Gouda en Bodegraven-Reeuwijk) De cafés worden doorgaans één keer per maand op een vaste avond gehouden.
  • zich willen inzetten voor andere P.R.-activiteiten, o.a. door voorlichting geven via stands op markten, congressen, symposia en dergelijke
  • zich willen inzetten voor belangenbehartiging van Alzheimer patiënten en hun familieleden/mantelzorgers.
  • deskundig zijn op financieel gebied, fondsen kunnen aanschrijven en geld werven bij banken en bedrijven; ontwikkeling van crowdfunding.


Vrijwilligers kunnen gebruik maken van opleidingsmogelijkheden bij de Stichting Alzheimer Nederland, gevestigd te Amersfoort.
Begeleiding door en samenwerking met ervaren bestuursleden van de afdeling Midden Holland is ruimschoots aanwezig.


De Alzheimer Cafés worden, één maal per maand gehouden, op werkdagen en meestal ’s avonds van ongeveer 19.00 – 21.30 uur.


Tijdsbesteding: in overleg in te vullen.


U kunt contact opnemen met de secretaresse van ons bestuur:
Renate Heuvelman: mholland@alzheimer-nederland.nl

Organisatie
Alzheimer Nederland - afdeling Midden Holland
contactpersoon
Renate Heuvelman
Ingangsdatum
Per direct
Illustration
 
Deel dit: