Wens

Gezocht: semi-buitenlocatie voor djembé-les

sinds 1 april 21
openbare ruimte > spelen

Omdat wij van de Covid-maatregelen nog niet naar binnen mogen met de groepslessen Djembé, zijn wij vanaf Pasen voor de donderdagavond op zoek naar een geschikte semi-buitenlocatie. Door diverse mensen werd ik op jullie geattendeerd.
Wat zoeken wij?
Een plek die voldoende “buiten” is, maar toch regen- en windbeschutting geeft. Ik denk aan een overkapping bij een clubhuis, een half-open schuur (of met loodsdeur) of desnoods een grote party-tent. 

In die situaties is het toegestaan om met een (ook grote) groep mensen buiten muziek te maken en les te hebben. Mits de bekende 1,5 m etc. De temperaturen stijgen, steeds meer mensen zijn gevaccineerd of hebben antistoffen, en buiten lijkt het aerosolen-verhaal sowieso niet te spelen, dus daar sta ik zelf ook achter. Wij kunnen werken met 2 groepen van 10 of 1 groep van max. 20 mensen. (en misschien wil niet iedereen buiten meedoen).

Buiten de genoemde fysieke aspecten, is het uiteraard van belang, dat er geluidstolerantie is van de omgeving. Dus geen direct omwonenden.  

Kent iemand zo’n plek in Gouda of directe omgeving? Ik hoor het graag!  

Drumgroet, 

Rob de Keizer – Natuurlijk Ritme, tel. 06-509 47 989

Mensen die deze wens delen: 2
Aantal helpers: 1