Aangeboden dienst

Rebalancing, Shiatsu en massages

Coaching, Massage, Therapie, Psycholoog/Psychotherapie, Alternatieve geneeswijze , Coaching (persoonlijke ontwikkeling)

Wil jij kennismaken met Piet Jan en zijn diensten? Reserveer direct online via www.apollo-rebalancing.nl. Wat doet Apollo Rebalancing en Shiatsu, het bedrijf van Piet Jan, nu precies? Dat gaan we je uitleggen. “Met behulp van verschillende technieken van masseren en coaching, wordt je meer bewust van spanningen in je lichaam. Spanningen op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Bewust deze spanningen te doorvoelen, opent nieuwe inzichten die bijdragen aan een vitaler en gelukkiger leven.”

Meer dan alleen masseren
Rebalancing is niet zomaar een massage. “Hoe meer thuis je bent in je eigen lijf, hoe meer je in balans bent”, vertelt Piet Jan. “Dat is waar het bij Rebalancing om gaat!” In een behandeling kunnen (oude) verkramping en de daarmee verbonden emoties naar boven komen. Hier met aandacht en goede begeleiding bij kunnen blijven biedt een opening naar transformatie. Met als resultaat ruimte voor meer verbondenheid met jezelf en anderen, ruimte voor het benutten van je talenten en ruimte voor vrijheid.”

Een Shiatsu behandeling versterkt de balans tussen lichaam en geest. “Shiatsu betekent letterlijk ‘druk met de vingers’ en werkt ontspannend, versterkt je vitaliteit en helpt fysieke klachten doen verminderen of wegnemen. Ik pas de Meridiaan Shiatsu toe, een holistische vorm van Japanse manuele therapie, die de vrije doorstroming van je levensenergie stimuleert. Het uitgangspunt van Iokai Shiatsu is om het lichaam zo te stimuleren dat het zichzelf herstelt.”

4 foto's
zelfonderzoek
Piet Jan
Apollo praktijk