Activiteit

Bruisen voor nieuwe leden

donderdag 30 november 2017   |   19:45 - 22:00 uur   |   GOUDasfalt

Op donderdag 30 november a.s. houden wij een 'Bruisen voor nieuwe leden'. Dit is een avond die wij organiseren om je meer bekend te maken met Gouda Bruist en alle activiteiten, initiatieven en leuke ideeën die er in de stad plaatsvinden. Maar deze avond is er ook om mensen op weg te helpen met hun eigen nieuwe ideeën. 

Graag nodigen wij je uit voor deze leuke bijeenkomst die plaats zal vinden in ons BruisLAB op het terrein van GOUDasfalt, Gouderaksedijk 32, Gouda (Buurtschap Stolwijkersluis). We ontvangen je die avond vanaf 19.45 uur met een kop koffie of thee met iets lekkers. Om 20.00 uur zullen we starten met een programma waarin je kennis maakt met een aantal succesvolle initiatieven, kennis maakt met andere actieve inwoners van Gouda en de kans krijgt om te zien wat jij eventueel kunt bijdragen om de stad nog een beetje leuker te maken. Maar misschien heb je zelf ook wel een leuk idee dat je bekend zou willen maken of waar je ondersteuning bij zoekt, ook daarvoor is deze avond geschikt. Maar ook wanneer je gewoon wilt komen luisteren, ben je van harte welkom.

Wil je ons een mailtje sturen (info@goudabruist.nl) wanneer je aanwezig zult zijn op 30 november? Wanneer je niet kunt komen maar wel graag een uitnodiging ontvangt voor de volgende bijeenkomst 'Bruisen voor nieuwe leden', die begin 2018 zal plaatsvinden, stuur ons dan ook even een berichtje. Dan ontvang je daar t.z.t. een nieuwe uitnodiging voor.

Speciaal voor deze avond zal het pontje GEIN varen!

Zodra we je aanmelding hebben ontvangen, krijg je van ons een bevestiging.

Graag tot ziens op 30 november in ons BruisLAB!

Team Gouda Bruist!

kosten: gratis
meer info over locatie: De bijeenkomst vindt plaats in het BruisLAB op het terrein van GOUDasfalt.
aanmelden: Aanmelding vooraf noodzakelijk