Anita Ootjers

Bewoner, Ondernemer, Webteam Gouda Bruist!
Wie is Anita?

Mijn naam is Anita Ootjers, ik woon in Gouda en ben moeder van twee leuke dochters. Ik ben een boekenfanaat, tekstliefhebber, beeldbewonderaar, cultuurslurper en culinair verwonderaar. Ben graag creatief bezig, hou van lekker eten (uit of thuis) en doe altijd wel een studie.

Mijn werk en hobbies

Ik ben eigenaar van Lily's Secretariaatsservice, waar ik bedrijven en diverse andere ondernemingen ondersteun door op uurbasis projectondersteuning aan te bieden. Dit doe ik o.a. voor kleine bedrijven, stichtingen, ondernemersverenigingen en besturen.

Verder ben enige tijd geleden gestart met het laten uitkomen van mijn droom: werken met boeken, onder de naam Lily's Books & Cooks. Vooral de combinatie literatuur en culinair vind ik erg leuk. De afgelopen jaren heb ik 6 leesclubs in Gouda opgericht onder de naam Lily's Literaire Leeslounge: die komen eens in de 6 weken bij elkaar. Ze hebben dan allemaal hetzelfde boek gelezen en delen hun leeservaringen met elkaar. Ook organiseer ik een en Non-fictie Leeslounge in samenwerking met de Bibliotheek Gouda. Zin om hieraan deel te nemen of wil je gewoon meer weten? Je kunt kijken op mijn blog https://lilysbooksandcooks.com of me een mailtje sturen of bellen.

Mijn omgeving

Ik ben als communitybuilder verbonden aan Gouda Bruist. Gouda Bruist probeert met haar activiteiten van Gouda een leukere stad te maken.
Een van de leuke projecten van Gouda Bruist is bijvoorbeeld Straatbieb Gouda. Aan mijn schuur hangt sinds enige tijd een straatbieb waar heel veel gebruik van gemaakt wordt, door jong en oud. Boeken krijgen zo een tweede leven! Een ander leuk project vind ik de Goudse Hartstocht, een tocht door de stad vol passievolle momenten. 

Mijn droom

Ik hou er van om mensen te verbinden. Om ze de leuke dingen van het leven te laten zien, en om te helpen bij de minder leuke dingen van het leven, want samen is dat altijd nog leuker dan alleen!

Organisaties van Anita
Organisaties waaraan Anita verbonden is
Projecten waarvoor Anita contactpersoon is
Projecten waaraan Anita bijdraagt
Mensen waarnaar Anita op zoek is
Producten die Anita zoekt
Activiteiten van Anita
Wensen van Anita
Berichten van Anita