Anita Ootjers

Bewoner, Ondernemer
Wie is Anita?

Mijn naam is Anita Ootjers, ik woon in Gouda en ben moeder van twee leuke dochters. Ik ben een boekenfanaat, tekstliefhebber, beeldbewonderaar, cultuurslurper en culinair verwonderaar. Ben graag creatief bezig, hou van lekker eten (uit of thuis) en doe altijd wel een studie.

Mijn werk en hobbies

Ik ben eigenaar van Lily's Secretariaatsservice, waar ik ondernemingen ondersteun door op uurbasis projectondersteuning aan te bieden. Dit doe ik met name voor kleine bedrijven, stichtingen, ondernemersverenigingen en besturen. Daarnaast werk ik bij Bibliotheek Gouda. Ik werk daar in de Frontoffice en begeleid de leesclub van de bieb: Over boeken gesproken. Een aantal keren per jaar bespreken we een non-fictie boek waar je iets van kunt leren. Kijk voor het programma op de website van de bibliotheek: https://www.bibliotheekgouda.nl/agenda/leesclub.html

Daarnaast organiseren we ook een week voorafgaand aan het Gouds Literair Café in de Schouwburg Gouda een boekbespreking van de spreker die de zondag daarop zal optreden. Daarvoor kun je de websites van zowel de schouwburg als de bieb in de gaten houden.

Niet voor de bieb maar voor mijzelf heb ik de afgelopen jaren 8 leesclubs in Gouda opgericht onder de naam Lily's Literaire Leeslounge: die komen ongeveer eens in de 6 weken bij elkaar. Ze hebben dan allemaal hetzelfde boek gelezen en delen hun leeservaringen met elkaar. Heb je zin om je aan te sluiten bij een leesclub in Gouda? Stuur me dan een mailtje: lilysbooksandcooks@hotmail.com.

Mijn omgeving

Aan mijn schuur hangt al een aantal jaren een goedbezochte straatbieb. Zoek je een boek om te lezen óf wil je graag boeken kwijt? Kom eens snuffelen in dit mooie kastje. Je kunt het vinden op de Eerste Kade 2-B / Binnenkade.

Mijn droom

Ik hou er van om mensen te verbinden. Om ze de leuke dingen van het leven te laten zien, en om te helpen bij de minder leuke dingen van het leven, want samen is dat altijd nog leuker dan alleen!

Organisaties van Anita
Organisaties waaraan Anita verbonden is
Projecten waarvoor Anita contactpersoon is
Projecten waaraan Anita bijdraagt
Mensen waarnaar Anita op zoek is
Producten die Anita zoekt
Activiteiten van Anita
Wensen van Anita
Berichten van Anita