persoon

Anita Ootjers

Bewoner, Ondernemer
wie is Anita?
Mijn naam is Anita Ootjers, ik woon in Gouda en ben moeder van twee leuke dochters. Ik ben een boekenfanaat, tekstliefhebber, beeldbewonderaar, cultuurslurper en culinair verwonderaar. Ben graag creatief bezig, hou van lekker eten (uit of thuis) en doe altijd wel een studie (nu bezig met Literatuurwetenschap via de Open Universiteit).
werk en hobbies
Ik ben eigenaar van Lily's Secretariaatsservice, waar ik bedrijven en diverse andere ondernemingen ondersteun door op uurbasis projectondersteuning aan te bieden. Dit doe ik o.a. voor kleine bedrijven, stichtingen, ondernemersverenigingen en besturen.

Verder ben enige tijd geleden gestart met het laten uitkomen van mijn droom: werken met boeken, onder de naam Lily's Books & Cooks. Vooral de combinatie literatuur en culinair vind ik erg spannend. Onlangs heb ik vier leesclub opgericht onder de naam Lily's Literaire Leeslounge: we komen eens in de 6 weken bij elkaar. We hebben dan allemaal hetzelfde boek gelezen en delen onze leeservaringen met elkaar. Er staat nu een Leeslounge voor twintigers in de steigers. Zin om hieraan deel te nemen of wil je gewoon meer weten? Je kunt kijken op mijn blog https://lilysbooksandcooks.com of me een mailtje sturen of bellen.
omgeving
Ik ben als communitybuilder verbonden aan Gouda Bruist. Gouda Bruist probeert met haar activiteiten van Gouda een leukere stad te maken.
Een van de leuke projecten van Gouda Bruist is bijvoorbeeld Straatbieb Gouda. Aan mijn schuur hangt sinds enige tijd een straatbieb waar heel veel gebruik van gemaakt wordt, door jong en oud. Boeken krijgen zo een tweede leven! Een ander leuk project vind ik de Goudse Hartstocht, een tocht door de stad vol passievolle momenten. In het voorjaar van 2016 hebben we weer een editie gehad, dat weer mooie passies heeft opgeleverd.
de droom van Anita
Ik hou er van om mensen te verbinden. Om ze de leuke dingen van het leven te laten zien, en om te helpen bij de minder leuke dingen van het leven, want samen is dat altijd nog leuker dan alleen!
email: - log in om het emailadres te zien -
telefoon: - log in om het telefoonnummer te zien -
Organisaties beheerd door Anita

stichting Gouda Bruist

Webteam Gouda Bruist

Organisaties waaraan Anita verbonden is

Bruisbrigade

VoorleesExpress Gouda