Activiteit

Gouda, niks mis mee!

zaterdag 12 oktober 2019 , 10:00 - 17:00 uur

Ondernemers in de binnenstad van Gouda, mensen met een lichamelijke en zintuiglijke beperking en de gemeente organiseren tezamen op 12 oktober een dag in de binnenstad van Gouda rondom samenleven, wonen, werken en recreëren. Doel van de dag is er elkaar te ontmoeten, kennis en ervaringen met elkaar te delen  waardoor er nieuwe ideeën en inzichten ontstaan om samen te leven. Het gaat om mensen met en mensen én zonder beperking. Hoe zorg je samen voor een gastvrije binnenstad? 

Dat doen we die dag met cabaret, kunst, muziek, dans, workshops en diverse optredens door de hele binnenstad. Daarnaast zijn er diverse informatieve kraampjes en activiteiten zoals lezingen (bijv over het VN verdrag Handicap en inclusie).

Het wordt een feestelijke dag met demonstraties van mensen met een beperking, ervaringsparcour, dansen, muziek, comedy, kunst en poëzie etc. In aanloop naar deze dag is er door GAB en SOG geïnventariseerd wat ondernemers nodig hebben voor hun dienstverlening aan mensen met een beperking. De resultaten en oplossingen worden op deze dag gepresenteerd.

 

Locatie
Gehele Goudse binnenstad op diverse plaatsen
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Illustration
 
Deel dit: