Activiteit

Non-Fictie Leeslounge met Filosofie van een weergaloos leven online

woensdag 8 april 2020   |   19:30 - 21:00 uur   |   Thuis vanachter je pc

De Non-Fictie Leeslounge over Filosofie van een weergaloos leven gaat door! Maar dan online via Zoom. Zo kunnen we thuis achter onze eigen pc/laptop/iPAd gezellig met elkaar discussiëren over dit interessante boek. Wanneer je niet bekend bent met Zoom, maar toch graag mee wilt praten, stuur dan een mail naar: lilysbooksandcooks@hotmail.com. We zullen dan een uitleg naar je mailen en er voor zorgen dat je op 8 april mee kunt doen.

Wat is er leuker dan samen een boek lezen? Wat ontdek je door met anderen over een boek te praten? Wat maakt een boek goed? We organiseren op woensdag 8 april a.s. weer een Non-Fictie Leeslounge. De Non-Fictie Leeslounge is een samenwerking tussen Lily's Leeslounge en de Bibliotheek Gouda.
In de Leeslounge leer je nieuwe mensen kennen die in hetzelfde onderwerp als jij geïnteresseerd zijn, je leert onder woorden te brengen wat je ervaringen zijn én je ervaringen worden verrijkt door de inzichten van anderen. Anita Ootjers van Lily's Leeslounge zal de avond inleiden en het gesprek leiden. Op 8 april a.s. bespreken we Filosofie van een weergeloos leven van Lammert Kamphuis. Kamphuis laat zien dat filosofie minder onbegrijpelijk en hoogdravend is dan we vaak denken.

Ben je geïnteresseerd? Lees het boek en meld je aan via de site van de bibliotheek: https://www.bibliotheekgouda.nl/agenda/leeslounge-non-fictie0.html

Je kunt je ook alvast aanmelden bij de Facebook-groep 'Leeslounge Non-Fictie' van Bibliotheek Gouda. Daar houden we je op de hoogte van de Leeslounge.

Kosten
Gratis
Locatie
Thuis vanachter je pc