Activiteit

Non-Fictie Leeslounge met De kracht van het Nu

woensdag 10 februari 2021 , 19:30 - 21:00 uur

Op 10 februari 2021 is er weer een Non-Fictie Leeslounge! Dit keer gaan we De kracht van het nu van Eckhart Tolle bespreken. 
Eckhart Tolle is een Duitse leraar en auteur op het gebied van spiritualiteit. Zijn eerste boek, 'The Power of Now' (De kracht van het nu) was nummer één op de New York Times-bestsellerlijst. Dit werk werd vertaald in meer dan dertig talen. De Amerikaanse televisiepresentatrice Oprah Winfrey beschouwt 'The Power of Now' als een van haar favoriete boeken. Een van Tolles uitspraken is: ‘Je bent niet je geest’. In zijn boek gaat hij op zoek naar innerlijke vrede. In deze pandemietijd worden zijn boeken weer meer gelezen.

Wat kunnen we leren van De kracht van het nu?

Wanneer je (gratis) mee wilt doen met de bespreking, stuur dan een mail naar lilysbooksandcooks@hotmail.com. De bespreking zal woensdagavond 10 februari om 19.30 uur via zoom plaatsvinden. Na aanmelden ontvang je een zoomlink.

Naast literaire fictieboeken verschijnen er ook ieder jaar heel veel interessante non-fictie of informatieve boeken. Op 18 september 2019 vond de eerste Non-fictie Leeslounge plaats in de Chocoladefabriek Gouda. De Non-fictie Leeslounge is een samenwerking van Bibliotheek Gouda en Lily's Literaire Leeslounge. In deze Leeslounge leer je nieuwe mensen kennen die in hetzelfde onderwerp als jij geïnteresseerd zijn, je leert onder woorden te brengen wat je ervaringen zijn én je ervaringen worden verrijkt door de inzichten van anderen.

Je kunt ook deelnemen aan de Facebook-groep 'Leeslounge non-fictie' van Bibliotheek Gouda. Daar houden we je op de hoogte van de Leeslounge.

De kracht van het nu is o.a. te verkrijgen bij Boekhandel Verkaaik, Lange Tiendeweg 35 in Gouda (ook online!).

Locatie
via zoom
Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: