Activiteit

Non-fictie Leeslounge met The Artist's Way van Julia Cameron

woensdag 8 september 2021 , 19:30 - 21:00 uur

Het is bijna zover: op woensdag 8 september a.s. hebben we de live-bijeenkomst van de Non-fictie Leeslounge over het boek The Artist’s Way van Julia Cameron. Vanaf 16 juni jl. is een groep mensen al bezig met het ‘doorspitten’ van dit boek, het schrijven van morning pages en het met jezelf op artist date gaan. Sommigen vonden het teveel en zijn afgehaakt, of helemaal niet eens begonnen. Dat maakt allemaal niet uit. 

Iedereen is welkom op woensdag 8 september om 19.30 uur in de Steenlandzaal van de Bibliotheek Gouda in de Chocoladefabriek (Klein Amerika 20) om over dit boek te praten!

We gaan die avond bekijken wat dit boek kan bijdragen aan het herontdekken van je creatieve vuur. Of wat het al heeft bewerkstelligd. Heb je het gevoel dat je al creatiever in het leven staat? Ook gaan we kijken wat je nog kunt doen om dat punt te bereiken. Wellicht kun je steun vinden bij iemand anders die die avond aanwezig is. De avond zal tot 21.00 uur duren en je kunt gratis deelnemen. Kom op tijd dan kun je nog iets lekkers te drinken bij Kruim bestellen.

Wanneer je aanwezig wilt zijn, stuur dan een mail naar lilysbooksandcooks@hotmail.com. Je bent van harte welkom!

Kosten
Gratis
Illustration
 
Deel dit: