Activiteit

Keramiek: lessen, workshop en kinderfeestjes. Ma+di avond Wo+vrijd ochtend

vr 30 sep 2022 - ma 17 jul 2023 , 9:30 - 21:15 uur
  • Kiki voskamp is mijn naam, ik ben keramist.  Kiek Keramiek is mijn kleine pottenbakkerij, hier kunnen mensen leren draaien en vele soorten creaties maken met de hand. Naast mijn vaste lessen geef ik Workshops voor vrienden, familie's of bedrijven.
  • Mijn lessen bestaan uit  kleine gezellige groepen waar, ervaren en onervaren cursisten door elkaar les hebben. 
  • Kinderfeestjes. Voor kinderen een heerlijke activiteit. Ze draaien een potje en maken een creatie met de hand. 

 
Mijn werk en hobbies
 

Naast mijn eigen groepen, geef ik ook dagbesteding bij Eenzorg. Een instelling die mensen ondersteunt bij het hervinden van hun weg op allerlei gebied. Te lang alleen geweest, door omstandigheden? En je wilt weer meer onder de mensen? Dagbesteding is hiervoor een mooie opstap.

Bij mij ga je een creatie maken met de hand of je kan leren draaien op de draaischijf. Klei is een materiaal dat rust geeft, het is een heerlijk materiaal om mee te werken. Daarbij zijn het gezellige groepen. Ervaren en onervaren mensen door elkaar. Heb je er zin in? Neem dan contact op met Eenzorg, indien je daarvoor in aanmerking komt eventueel met gemeentelijk financiel ondersteuning. Bel 0182-701525. Groetjes Kiki 

Mijn expertise
Bij buurtfeesten of schoolfeesten kom ik graag met draaischijf en klei langs. Op zo'n feest is het het werken met klei een fijne activiteit om iedereen mee te vermaken. Iedereen maakt zijn of haar kunstwerk, dit verbindt bij feesten of workshops. 
Bij evenementen in de wijk/bedrijf/school begeleid ik de groep. Daarbij ondersteun ik een ieder, die zijn creatie aan het maken is. Draaiers die met mij meekomen, laten mensen ervaren hoe het voelt te draaien op de draaischijf.

Relevante ervaring: Ik geef inmiddels 16 jaar les en blijf het leuk vinden om mee te denken met de creatie's die mensen willen maken. Ook workshops geef ik al vele jaren. Het materiaal, de uitdaging, het begeleiden van de groepen, het meedenken met ontwerpen en glazuren is en blijft super leuk.

kikivoskamp@tiscali.nl
06-36014189
www.kiekkeramiek.nl
kiki voskamp

Organisaties van Kiki

 
Groene Hart Creatief

Lopend
Activiteiten van Kiki: Les op vaste dagdelen, Workshops familie's, bedrijven en scholen, Kinderfeestjes
 
Kiek Keramiek
maandag-dinsdagavond van 19.00-21.15 uur Woens-en vrijdagochtend van 9:30 - 11.45 uur

Privacy
Over Gouda Bruist
Mogelijk gemaakt door coöperatie Gebiedonline
goudabruist.nl maakt gebruik van cookies.Ja, ik accepteer deze cookiesMeer informatie

Locatie
Büchnerweg 3 2803 GR GOUDA. Mijn ruimte bevindt zich in het ir. Bloklandhuis.
Kosten toelichting
Les 23,00 + 3,00 glazuur-, stook- en kleikosten. Je doet mee in een blok van ongeveer 5 maanden. Instromen in een blok kan altijd.
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Leeftijd
Vanaf 6 jaar
omschrijving doelgroep 
Mijn doelgroep bestaat uit iedereen boven de 6 jaar. Les: Alle mensen, die creatie's willen maken of willen leren draaien op de draaischijf, kunnen bij mij terecht. Klei is een flexibel en rustgevend materiaal, en is dan ook voor iedereen geschikt. Daarbij zijn het klein groepen opdat iedereen de volle aandacht kan krijgen. Workshops: familie-uitjes, bedrijfsuitjes, scholen. De kosten zijn 45,00 € p.p. Bij grote groepen kan dat minder worden. Kinderfeestjes: Kunnen plaats vinden vanaf 6 jaar. De kosten zijn 100,00 € voor 5 kinderen, elk kind extra is 10,00€ meer.
start / einde
Gestart op vr 30 september 2022. Beëindigd ma 17 juli 2023
Deel dit:
2 reacties

Kiki Voskamp

do 29 september 2022 18:59
Welkom bij Kiek Keramiek.

Grethe Fioole

zo 12 maart 2023 12:49
Echt zo leuk om eens een keer (of vaker) te ervaren! Kiki is een super gezellig mens, maar vooral ook vakkundig. Echt een aanrader !