Activiteit

Warme Wintermarkt op GOUDasfalt

zondag 10 december 2023 , 11:00 - 17:00 uur
Illustration

De Warme Wintermarkt keert op zondag 10 december van 11:00 tot 17:00 uur terug op GOUDasfalt. Alles wat uniek, lokaal, handgemaakt en vintage is staat bovenaan het verlanglijstje op deze knusse markt. Van warme gevilte schapenvachten tot handgemaakt glaswerk, van vintage wollen truien tot vrolijke kaarsen, van kleine kunstwerkjes tot een broekriem van versleten fietsband, van cranberries tot warme wollen sokken.

Naast heel veel kadootjes vind je er winterse lekkernijen, (kerst)deuntjes en vuurtjes om je aan te warmen. Wat dacht je van poffertjes die je zelf gaat maken tot een heerlijk winterse soep. Bij de lokale bierbrouwers proef je hun winterbier of warm je aan de Glühwein of choco. En heb jij van de Sint een kado gekregen waar je niet op zat te wachten? Geen paniek, ook dit jaar is de kadoruilmuur er weer om ongegeneerd dat Sinterklaaskado om te ruilen voor een leuk kerstkado.

Op GOUDasfalt bevinden zich het hele jaar door creatievelingen, maar tijdens deze markt komen er voor even een heleboel bij die hun bijzondere creaties voor je uitstallen.

WEER OF GEEN WEER  
Maak je niet druk over lage temperaturen of sneeuwvlokken uit de lucht. Er zijn vuurtonnen en lekkere deuntjes om je aan op te warmen en de markt is grotendeels overdekt.

BEREIKBAARHEID  
Kom vooral lekker met de fiets of loop vanuit de binnenstad en vaar het laatste stukje vanaf de Veerstal met het pontje over (1,- euro pp). Op GOUDasfalt zijn slecht zeer beperkt parkeerplaatsen (€5,-). Zondag is parkeren in de rest van de (binnen)stad van Gouda gratis.

DEELNEMEN?  
Wil je zelf een kraam vullen met mooie spullen? Stuur een mail naar goudasfaltmarkten@gmail.com.

Locatie
GOUDasfalt
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Deel dit: