Activiteit

Kick-start: Duurzaam Ondernemend Gouda

dinsdag 14 november 2023 , 17:00 - 19:00 uur
Illustration

Bijeenkomst voor Goudse ondernemers om te helpen duurzaamheid in het MKB in de praktijk te brengen. Met waardevolle tips en kennis die direct toepasbaar zijn in jullie bedrijven. Toegang gratis, aanmelden verplicht.

Beste Goudse ondernemers.

We hebben geweldig nieuws voor jullie! Er staat een bijeenkomst op de planning die speciaal is ontworpen om jullie te helpen duurzaamheid in de praktijk te brengen.

We nodigen jullie graag uit voor de Kick-Start: Duurzaam Ondernemend Gouda. Een bijeenkomst voor en door Goudse ondernemers om de handen ineen te slaan op het gebied van duurzaamheid in het MKB. Tijdens dit evenement krijgen jullie waardevolle tips en kennis die direct toepasbaar zijn in jullie bedrijven. Hier zijn enkele hoogtepunten van wat je kunt verwachten:

Inzicht in de prioriteiten van Goudse consumenten: We delen de conclusies van ons consumentenonderzoek. Hieruit kun je afleiden wat Goudse consumenten belangrijk vinden tijdens het winkelen en waar ze specifiek op letten. Zijn ze op de hoogte van de betekenis van de vele duurzame initiatieven die al bestaan?

Interactieve sessie met mede-ondernemers en ambtenaren: Je gaat dieper in gesprek samen met andere Goudse ondernemers en ambtenaren over de kansen en uitdagingen van duurzaamheid in de Goudse binnenstad. Welke ondersteuning heb jij nodig en welke rol zie jij voor de gemeente weggelegd?

Praktische handvatten en waardevolle tips: Laat je inspireren door concrete adviezen die je direct kunt toepassen in jouw onderneming.

Gratis online folder met tips & tricks: Na afloop ontvang je een handige online folder vol met praktische informatie om samen met andere ondernemers actief aan de slag te gaan met duurzaamheid. Alle aanbevelingen van de bijeenkomst en ons onderzoek worden hier samengebracht op één plek.

Klik hier om je kosteloos aan te melden voor dit waardevolle evenement. Vergeet niet om deze uitnodiging te delen met andere Goudse ondernemers, zodat we kennis en netwerken kunnen verbreden. Let op: aanmelden is verplicht.

Tot dan!

Locatie
Huis van de Stad,
2.5 Goverwellezaal
Kosten
Gratis
Doelgroep
Iedereen (alle leeftijden)
Omschrijving doelgroep 
Ondernemers en ambtenaren in Gouda met een interesse om duurzaam ondernemen (verder) de praktijk in te brengen! Met gratis koffie, thee en een versnapering. Duurzaam ondernemen omvat economische, sociale, milieuvriendelijke aspecten, zoals sociaalverantwoordelijk ondernemen met oog op circulaire initiatieven. We focussen ons op samenwerking, met andere ondernemers en de gemeente, als middel om de gewenste resultaten te behalen voor langdurig succes.
Documenten
maximum aantal deelnemers
25

Aantal aangemelde deelnemers: 18

Deze mensen komen:
- Femke Soethout
- Ad Ooms
- Martijn Ceelen
- Lucia Zavaglia
- Vork Communicatie
- Outdoor Gouda
- Laurora Edelsmederij
- Circle of Dots
- Depot 24
- Wereld Winkel Gouda
- Theo Krins
- Peterpaul Kloosterman
- Marina Verhulst
- Renate van Galen
- Peter Lechner

Meld je aan
Deel dit:
2 reacties

Femke Soethout

di 17 oktober 2023 14:11
Kijk ernaar uit!

Rutger Semp

do 19 oktober 2023 12:31
Ik heb (nog) geen onderneming, maar ben wel actief bezig met de opzet van een sterk sociaal gerichte onderneming hier in Gouda. Zou het al waardevol zijn om hier bij aan te sluiten?

Chaya Berger

di 24 oktober 2023 08:46
Hoi Rutger, dat lijkt mij een super aanwinst voor de bijeenkomst! En een mooie kans voor je om te netwerken met Goudse ondernemers. Ik hoop je te zien in het Huis van de Stad op 14 november :)