Bericht

Non-Fictie Leeslounge van start

Geplaatst op 1 augustus 2019, 21:12 uur

Wat is er leuker dan samen een boek lezen? Wat ontdek je door met anderen over een boek te praten? Wat maakt een boek goed? Op woensdag 18 september 2019 wordt de eerste Non-Fictie Leeslounge in de Chocoladefabriek georganiseerd door de Bibliotheek Gouda in samenwerking met Lily's Leeslounge en Boekhandel Verkaaik.
In de Leeslounge leer je nieuwe mensen kennen die in hetzelfde onderwerp als jij geïnteresseerd zijn, je leert onder woorden te brengen wat je ervaringen zijn én je ervaringen worden verrijkt door de inzichten van anderen. Anita Ootjers van Lily's Leeslounge zal de avond inleiden en het gesprek leiden. Op 18 september a.s. bespreken we Homo Deus. Een kleine geschiedenis van de toekomst van Yuval Noah Harari. Nieuwe technologie en kennis zetten de wereld op zijn kop, hoe verhoudt de mens zich tot deze wereld? En is dat goed of slecht?

Ben je geïnteresseerd? Lees het boek en meld je aan via de site van de bibliotheek: https://www.bibliotheekgouda.nl/agenda/leeslounge-non-fictie

Je kunt je ook alvast aanmelden bij de Facebook-groep 'Leeslounge Non-Fictie' van Bibliotheek Gouda. Daar houden we je op de hoogte van de Leeslounge.

Illustration
 
Deel dit: