Bericht

Non-Fictie Leeslounge met Filosofie voor een weergaloos leven

Geplaatst op 6 maart 2020, 17:57 uur

Wat is er leuker dan samen een boek lezen? Wat ontdek je door met anderen over een boek te praten? Wat maakt een boek goed? We organiseren op woensdag 8 april a.s. weer een Non-Fictie Leeslounge bij Kruim in de Chocoladefabriek. De Non-Fictie Leeslounge is een samenwerking tussen Lily's Leeslounge en de Bibliotheek Gouda.
In de Leeslounge leer je nieuwe mensen kennen die in hetzelfde onderwerp als jij geïnteresseerd zijn, je leert onder woorden te brengen wat je ervaringen zijn én je ervaringen worden verrijkt door de inzichten van anderen. Anita Ootjers van Lily's Leeslounge zal de avond inleiden en het gesprek leiden. Op 8 april a.s. bespreken we Filosofie voor een weergeloos leven van Lammert Kamphuis. Kamphuis laat zien dat filosofie minder onbegrijpelijk en hoogdravend is dan we vaak denken.

Ben je geïnteresseerd? Lees het boek en meld je aan via de site van de bibliotheek: https://www.bibliotheekgouda.nl/agenda/leeslounge-non-fictie0.html

Je kunt je ook alvast aanmelden bij de Facebook-groep 'Leeslounge Non-Fictie' van Bibliotheek Gouda. Daar houden we je op de hoogte van de Leeslounge.

Illustration
 
Deel dit: