Bericht

Uitnodiging voor deelname aan de Vrijwilligersproeverij

Geplaatst op 9 juli 2021, 07:19 uur

In de week van maandag 1 november t/m zaterdag 6 november 2021 wil het VrijwilligersInformatiePunt (VIP) Gouda, samen met jullie, Goudse vrijwilligersorganisaties, een vrijwilligersproeverij organiseren.

Wat is een Vrijwilligersproeverij?
De Vrijwilligersproeverij is een laagdrempelige manier om nieuwe vrijwilligers te matchen met vrijwilligersorganisaties. Het doel van de Vrijwilligersproeverij is dat mensen kennis maken met diverse vrijwilligersorganisaties. Tijdens de Vrijwilligersproeverij gaan nieuwe vrijwilligers op bezoek bij één of meerdere vrijwilligersorganisaties om sfeer te proeven en informatie te verzamelen. Ze kijken rond, horen over de organisatie en steken misschien al even de handen uit de mouwen. Bij de organisaties waar het bevalt kunnen ze direct een afspraak maken om op een later moment uitgebreider mee te lopen.

Waarom een vrijwilligersproeverij?
Het VIP organiseert met regelmaat een vrijwilligersmarkt, hierbij komen matches tot stand maar dit kan naar ons idee beter! Op deze manier hopen we dat zowel vrijwilligers als de organisaties een beter beeld van elkaar krijgen en er dus, meer en betere matches kunnen worden gemaakt.

Waar vindt de Vrijwilligersproeverij plaats?
De Vrijwilligersproeverij vindt niet op één locatie plaats, maar bij de organisaties die hun deuren hiervoor openstellen.

Hoe kan ik meedoen?
Doe mee in de week van maandag 1 tot en met zaterdag 6 november 2021! Open je deuren één dagdeel of meerdere dagdelen voor nieuwe vrijwilligers? Geef door dat je meedoet voor 10 augustus 2021.

We ontvangen graag een mail ( vip@gouda.nl) met daarin de volgende informatie:
 Korte introductie van je organisatie
 Welke vacatures zijn er, zorg dat deze ook te vinden zijn op www.goudvoorelkaar.nl
 Foto en logo
 Op welke dagdelen datum en tijdstip zijn vrijwilligers welkom
 Naam contactpersoon, telefoonnummer en emailadres.
Wij maken op www.goudvoorelkaar.nl een overzichtspagina van alle deelnemende organisaties zodat de nieuwe vrijwilligers zich kunnen aanmelden bij de vrijwilligersorganisaties die zij graag willen bezoeken. Wij zorgen voor voldoende promotie maar zullen uw hulp hierbij zeker ook nodig hebben. Samen bereiken we meer!

Illustration
 
Deel dit: