Bericht

In september start nieuwe Leeslounge

Geplaatst op 15 juli 2022, 00:00 uur
Illustration

Hou jij ook zo van lezen?
Vind je het ook zo leuk om met mensen over boeken te praten?
En dan vooral met mensen die ook heel veel van lezen houden?
Sluit je dan aan bij de Lily’s Literaire Leeslounge!
Lily’s Literaire Leeslounge heeft inmiddels zeven leesclubs in Gouda (waarvan ook een Engelstalige) die boeken lezen en daar om de zes weken met elkaar over in discussie gaan.

Op dinsdagavond 6 september 2022, aanvang 19.30 uur gaan we weer van start met een nieuwe Leeslounge, nummer 8! Er zijn reeds aanmeldingen binnen, maar er is nog plek voor meer. Dus heb je zin om je aan te sluiten bij een leuke leesclub: meld je aan door een mail te sturen naar lilysbooksandcooks@hotmail.com.

Het boek dat we in september gaan bespreken is Buitenleven van Nina Polak. In Buitenleven laat Nina Polak het uitgestrekte noorden het strijdtoneel zijn voor grote dromen, demonen, vrouwelijke ego’s en vooroordelen.

Deelname aan de Leeslounge is gratis, je dient alleen zelf voor de te lezen boeken te zorgen. Dat kun je doen door het in de winkel te kopen of van een bekende of de bibliotheek te lenen, maar je kunt het ook als E-book downloaden of tweedehands aanschaffen. De bijeenkomsten vinden om de beurt bij een lid van de groep thuis plaats, of op een andere locatie.

Documenten

Deel dit: