organisatie

KIEK KERAMIEK

Onderneming, Informele groep
Beschrijving

 

KIEK KERAMIEK 

Is een sfeervolle pottenbakkerij waarin ondergenoemde cursusssen continue worden aangeboden. Bij deze een overzichtje.

Cursus volwassenen:

Je kan leren draaien op de draaischijf, iets wat heerlijk is! Daarnaast kan je creaties maken als beelden, abstracte vormen, schalen en hoofden/portretten. Beginners en gevorderden werken door elkaar in kleine groepen.             Het jaar is opgedeeld in verschillende blokken. Ja kan altijd instromen.

Tijden: Maandag- en dinsdagavond van 19.00-21.15 uur.  Woensdag-en vrijdagochtend 09.30-11.45 uur. Kosten: 18,50  € per les. 

Workshop voor vrienden, familie en bedrijven:

Bij een familie-uitje kan een creatieve workshop zo leuk zijn! Het is weer eens heel iets anders. Veel mensen gaan hierna nog eten of borrelen samen.

Iedereen maakt zijn eigen creatie daarnaast ervaar je hoe het is te draaien op de draaischijf. Als er een jarige is dan kan je ook een schaal maken. Deze bestaat uit lapjes met felicitaties/wensen erop, laat mij dit weten voor je komt. Het werk gaat 2 x 24 uur de oven in op 960 en 1045 graden. Het kan na 4 weken worden opgehaald.   De kosten voor 2 uur zijn, tot 4 pers.  € 45,00 p.p. Voor 4 pers. of meer is het 40,,-- p.p.

Kinderfeestjes

Veel kinderen houden van het materiaal en kleien er vaak vol enthousiasme op los. Tijdens zo’n feestje van 1 1/2 uur, kunnen de kinderen een potje draaien en met de hand een beeldje en andere creaties maken. Alles wordt gebakken en geglazuurd. Ca. 3 weken later kan het opgehaald. Bij het feest is één ouder nodig om te helpen.De Kosten zijn 95,00 voor 5 kinderen. Per extra kind komt er 10,-  bij.

Werk in opdracht:

Mocht je iets door mij willen laten maken, bel mij dan gerust om te overleggen.

Hartelijke groet,

Kiki Voskamp

Kiek keramiek, kikivoskamp@tiscali.nl,  www.kiekkeramiek.nl


Illustration
 
Personen verbonden aan KIEK KERAMIEK
Ik wil deelnemen
Activiteiten in het verleden