Organisatie

Het Vijfde Huis

Onderneming, Netwerkorganisatie, Onderwijsinstellling, Informele groep
beschrijving

Het Vijfde Huis is hèt trainingscentrum in Gouda op het gebied van bewuster leven en persoonlijke ontwikkeling!

Alles op één locatie vol inspiratie om jezelf te ontwikkelen! Dit is een dynamisch en creatief huis die je een veilig platvorm geeft om te spelen met 'ruimte' waarin jij als trainer en/of deelnemer jouw innerlijke kracht en eigen vorm mag gaan ontdekken.

Je kan bij ons 'jouw' ruimte als bezoeker en/of deelnemer, als aanstormend talent of als doorgewinterde trainer | coach | spreker en/of bodyworker in gebruik nemen en invullen op jouw eigen wijze manier. 

Dit huis is gemaakt voor en door mensen. Het is een netwerk van samenwerkende trainers | coaches | sprekers en bodyworkers, met als doel iedere bezoeker en/of deelnemer met een vraag over persoonlijke ontwikkeling welkom te heten.

Dit netwerk is niet exclusief, het werkt samen met andere netwerken met eenzelfde doelstelling, zoals; Andere trainingscentra op het gebied van bewustzijn en persoonlijke ontwikkeling. Sociaal maatschappelijke instellingen met als doel verbinding met jezelf en je omgeving te creëren. Andere netwerken van coaches en trainers, onderwijs, zorg en overheid.

Het Vijfde Huis heeft betrokken trainers | coaches | sprekers en bodyworkers die in staat zijn om je een ruime keuze aan verschillende groepslessen aan te bieden. Van (lach) Yoga tot kinderdans, van mannenavonden tot vrouwencirkels. Mindfulness, personal coaching, div. workshops, themadagen, informatieavonden, kunst, muziek, literatuur, spiritualiteit, filosofie, cultuur en nog véél meer!