Organisatie

Het Vijfde Huis

Informele groep, Onderneming, Onderwijsinstellling, Netwerkorganisatie

Het Vijfde Huis is...  • Een centrum voor bewuster leven & persoonlijke ontwikkeling.

  • Verhuurder van meerdere multifunctionele zalen en ruimtes aan particulieren, bedrijven en organisaties.

  • Een overkoepelende aanbieder van workshops, evenementen, trainingen, coaching, therapieën, lessen e.a activiteiten.

  • Gastlocatie voor diverse sociaal maatschappelijke projecten en Non-Profit organisaties.

  • Met een netwerk van trainers, coaches e.a disciplines, een verbindend initiatief, gericht op persoonlijke ontwikkeling, bewuster leven en kennisoverdracht.OVER ONS
Wat wij doen & wie wij zijn.


Natuurlijk kun je wat wij doen helemaal terugbrengen naar een KvK nummer met CBI code. Jazeker, daarin staat geschreven dat wij in de eerste instantie ruimte verhuren (geen woonruimte) maar dit is wel héél kort door de bocht want wij zijn véél meer dan dat.


Maar wat definieert Het Vijfde Huis dan wel? Het komt eigenlijk neer op het volgende;


"Wij dragen allemaal bij maar zijn meer dan de maatschappij die werkt om te verdienen."


Het Vijfde Huis staat voor de toegevoegde waarde. Niet de waarde van WAT maar de waarde van WIE. 


Het Vijfde Huis wordt met haar bedrijvigheid vanuit de overheid of andere financiële bronnen niet gesubsidieerd maar zoals vermeld bij ‘wie wij zijn & wat wij doen’ werken wij regelmatig samen met sociaal maatschappelijke organisaties zoals bijvoorbeeld Stichting Art.27, Stichting Teun en Job On (voormalig; De Broekriem) ook Gouda Bruist komt wel eens langs.


Wij ondersteunen en/of organiseren in samenwerking met deze initiatiefnemers, een diversiteit aan projecten d.m.v van het kostenloos of tegen gereduceerd tarief aanbieden van onze multifunctionele zalen en/of gesprek/behandelruimtes, inclusief facilitaire diensten en service.


Onze bijdrage voor cultureel, sociaal maatschappelijke ontwikkelingen (in de breedste zin van het woord) vanuit verbondenheid, kennisoverdracht en medemenselijkheid is een belangrijk onderdeel van ons gedachtengoed.


Laat je aangenaam verrassen door Het Vijfde Huis, haar mogelijkheden en gemoedelijke sfeer! Bel ons voor meer informatie en/of het maken van een afspraak.


Spontaan langskomen kan iedere vrijdagochtend tijdens de Zoete Inval van 10:00u tot 12:00u (met uitzondering van de reguliere schoolvakanties, regio midden).Met een hartelijke groet,


Erwin de Boer & Frances Aarts.

Deel dit: