Organisatie

De Levenskunstcoach

Onderneming

Vitaliteits coaching en training / individueel / kinderen / gezinnen


Begeleiding bij duurzame leefstijlverandering /


Yoga /


Catering en workshops in Vitale voeding /


 


Via voeding, ontspanning, en een nieuwe leefstijl, coach  ik je in kleine stapjes naar een duurzaam vitaal leven.


Om inzicht te krijgen in jouw mentale fitheid, je sociaal-emotionele balans, je fysieke gesteldheid en zingeving en zelfsturing neem ik een integrale vitaliteitscheck af. Ook vraag ik je voor een leefstijl- en voedingsanalyse, het een en ander te noteren over je eet-, drink- en andere leefgewoontes. We make n een 0-meting en vervolgmetingen, van jouw lichaamssamenstelling. Aan de hand van een S.M.A.R.T plan omschrijven we zo nauwkeurig mogelijk jouw doel(en). En we gaan heel gericht aan de slag.


Om optimaal vitaal te worden is integrale aandacht nodig. Ik intervenieer op 5 dimensies; fysiek, sociaal-emotioneel, mentaal, zingeving/identiteit en pro-activiteit. We vinden de dieperliggende oorzaken van je disbalans, je leefstijl gerelateerde klachten, ziektes, vermoeidheid, overgewicht, stressklachten, energiegebrek, etc. Op deze manier is duurzame verandering echt mogelijk. Ik coach en begeleid je bij het ontwikkelen van dagelijkse gezonde leefgewoontes zoals voeding en ontspanning.


 


Oók vitaliteitstrainingen in kleine groepjes!


De volgende start op 15 oktober 2020 a.s. 


Méér info op facebook.com/VIT6.NL


 Ik ben moeder van een dochter (16) en een zoon (15). Met een schat aan eigen ervaring, en met mijn achtergrond en ervaring als kok, yogadocent, mindfulnesstrainer en coach heb ik een goed gevulde gereedschapskist voor een integrale aanpak van jouw vitaliteitswens. Momenteel verdiep ik, via verdere studie, mijn kennis over (natuur- en orthomoleculaire-) voeding. Bovendien ben ik ervaringsdeskundige op het gebied van het zoeken naar balans in werk-gezin, lichaam-geest, belasting-belastbaarheid. 


 


 


 

Illustration
 
Documenten
Deel dit: