Project   

Social Sofa's

A
geplaatst op 18 maart 13, 22:03 uur

Wij (Jeannette Nieuwesteeg en Willem Eppenhof) willen hier in Gouda de "Social Sofa's" introduceren, gemozaïekte betonnen bankjes die al een aantal jaren de stad Tilburg sieren, maar die al over een groot deel van het land zijn uitgewaaierd.  Te mozaïeken samen met buurtgenoten, dus de mensen die in de buurt van zo'n bankje wonen.

Wij zijn nog op zoek naar mensen die contacten hebben met mogelijke sponsoren, die in een buurt actief zijn of ideeën aan kunnen dragen, en daarover regelmatig bij elkaar willen komen.  

thema sociale cohesie, leefbaarheid
Foto
3 reacties

Robbert Laurens Verspaandonk

Beste Jeannette Nieuwesteeg en Willem Eppenhof,

Wat een super leuk idee, misschien leuk om het te gaan combineren met het bankjes collectief wat ik wil gaan opzetten in Gouda.

Ik zie wel een mooie combinatie ontstaan elke eerste zondag bankjes gaan mozaïeken en andere activiteiten om zo de leefbaarh...

Lees meer
22-feb-2015 13:02

Willem Eppenhof

Bedankt voor je reactie. Het project "Social Sofa's is niet helemaal geworden wat we ervan verwachtten, april 2013. We hebben nu een ander project waaraan we werken, nl. het mozaïeken van een tafel en bank op het Wouter Jacobszerf, in samenwerking met buurtkinderen. Dat is bijna afgerond.

We vinden ...

Lees meer
23-feb-2015 00:14

Rob Schroder

Er staan inmiddels 2 SocialSofa’s in Gouda. We bereiden de 3e voor in het Centrum. Meer weten? Reageer. Groet Rob
28-feb-2020 14:15
Wil je ook reageren? Meld je dan aan