Leuk dat je wilt deelnemen. Zou je svp eerst willen inloggen of aanmelden
Project

Boulderen in Gouda

Geplaatst op 30 november 2018, 13:20 uur

Hoe tof zou het zijn om gewoon even op je fiets te stappen om te gaan boulderen in Gouda! Boulderen is een discipline binnen de klimsport en betekent het klimmen van een korte route op een vaak dicht bij de grond gelegen echte of kunstmatige rots zonder het gebruik van een touw of andere vorm van zekering, anders dan een valmat.

Boulderen is sterk in opkomst en vanaf 2020 zelfs een Olympische sport! Gezond, want je gaat lekker bewegen. Laagdrempelig, want op lage hoogte klimmen, dus geen klimmateriaal of zekeraar nodig. Bij Gouda Bruist bleek veel enthousiasme te zijn voor onze droom. Ideeën als een boulderroute op Goud Asfalt, een mobiel kaas-boulderblok (te gebruiken op evenementen, voor gymlessen en als onderdeel van de boulderroute) en zelfs een boulderhal kwamen voorbij.

In deze groep vind je onze pitch van Gouda Bruist een filmpje over boulderen. 

Als je wilt meedenken of meedoen, doe dan mee aan deze groep! Hoe meer mensen er aan mee gaan doen, hoe meer kans we hebben om het voor elkaar te krijgen!

2 enthousiaste klimmers, Neda Elbers en Nelleke den Boon 

thema 
gezondheid/ bewegen, spelen
Idee
Illustration
Het Gouds Kaasblok

Deel dit:
1 reactie

Sebastiaan Mantel

vr 7 december 2018 10:18
Heel erg leuk idee! Ik heb een klimcursus gedaan in rotterdam, maar wil het liefst in Gouda sporten. Boulderen spreekt me erg aan.

Nelleke den Boon

vr 7 december 2018 10:48
Leuk Sebastiaan! Blijf deze pagina vooral volgen, als er ontwikkelingen zijn, dan zetten we die hierop! En als je nog andere klimmers kent die dit ook een mooi initiatief vinden, laat ze dan vooral aansluiten :)